Counter Strike

5 év szolgálat után flusha ismét elhagyja a fnatic együttesét, ScreaM érkezik helyette


Egyelőre csak beugróként hívták a belga one tap mestert, végleges döntés az ESL One: New York után várható.

A fnatic a csapat fennállása során először bukta el a Legendás pozíciót a Majoron. 2013 óta minden tornán eljutottak a Top8-ig, kivéve a mostani versenyen. Ebben sajnos nagy szerepe volt flushának is, a csapat sztárjátékosa harmat gyengén szerepelt a Majoron. Az egész csapatból a leggyengébb teljesítményt nyújtotta, az egész csoportkör alatt látszott, valami nincs rendben flushával.

Mostanra az is kiderült, hogy mi áll a háttérben, a fnatic ugyanis kispadra tette a skillgépet. Helyére ScreaM érkezett, az emberek pedig csak kapkodták a fejüket, mikor JW is búcsúzkodni kezdett.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy nem egyszerű pihenőről van szó, flusha elhagyja a fnatic csapatát 5 év szolgálat után. Volt persze egy pár hónap a GODSENT balhé idején, mikor egyszer már kiszakadt innen, de ez most más. Itt most nem a többiekkel együtt távozik, csak ő maga.

Arról még nincs biztos infó, hogy flusha unt meg valamit, kapott esetleg egy jobb ajánlatot, vagy a fnatic nézett ki a helyére valakit, de a távozás már tuti.

A helyére ideiglenesen a belga one tap mester, ScreaM érkezik a lineupba, az ESL One: New York idejére legalábbis biztosan. Hogy utána mi lesz, azt még a csapatnál sem tudják.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva