Fifa

Az Aston Villa eléggé kiakadt a játékosai kinézetén a FIFA 19-ben

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: fifa 19,

Jack Grealish és John McGinn sem hasonlít különösebben a valódi énjére.

Nyilvánvalóan a legnagyobb sztárcsapatok és -játékosok kapják a komolyabb figyelmet az EA Sports-tól, ha az aktuális FIFA-játék kidolgozottságáról van szó. Ugyanakkor egy olyan nagy múltú és rengeteg szurkolóval rendelkező klub is joggal várja el a megfelelő hozzáállást a fejlesztőktől, mint az Aston Villa, a birminghamiek pedig hiába játszanak jelenleg csak a másodosztályban, erősségét tekintve a Championship simán ott van a top bajnokságok mögött.

Lényeg a lényeg: a Villa eléggé kiakadt a hivatalos közösségi csatornáin néhány játékosa kinézetére. Itt van például a csapat talán legnagyobb sztárja, Jack Grealish, akinek tényleg semmi köze nincs a játékban a valódi kinézetéhez.

“Íme Jack Grealish a FIFA 19-ben. Wow” – írta a klub cinikusan a Facebookon.

Nem Grealish az egyetlen, aki nem úszta meg az EA Sports-féle “kezelést”. Talán még a fentinél is megmosolyogtatóbb (vagy elszomorítóbb?), ami John McGinnel történt – szegény még meg is hízott egy kicsit a játékban.

“Íme John McGinn a FIFA 19-ben. Ez csak valami vicc, ugye EA Sports?” – írják a Twitter-bejegyzésben.

A fenti játékosok nyilván nem lehetnek túl boldogak, de hát nem mindenki kaphat akkora figyelmet, mint Ronaldo, Neymar vagy éppen De Bruyne – talán majd ha sikerül visszajutni a Premier League-be…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva