Counter Strike

Idén is lesz Major Show Match: Toxic Smooya vs. Hidegvérű Rain All Star csapatok érkeznek


Ahogy a Majoron már megszokhattuk, a döntő előtti felvezetés részeként ismét All Star meccs hozza hangulatba a nézőket.

A PGL Krakkó All Star meccse egy éve parádés showt hozott a képernyőre. A közönség imádta az előadást, Henry G fullba nyomta a kretént. Kezdte azzal, hogy a bevonulásnál kézfogás helyett nemes egyszerűséggel bemutatott az ellenfélnek. Világi troll:

A következő húzás a meccs alatt jött, a folyamatos technikai szünetekre reagálva szó szerint rommá törte az egyik PGL PC-t:

Az ELEAGUE Boston Major alatti showmatch is hasonlóképpen alakult, a nézők beszólhattak a játékosoknak és elemzőknek, egymást késeték a profik és valami hasonlóra számíthatunk ezúttal is.

Elemzők, FACEIT munkatársak és profi játékosok bevonásával készült el a két csapat, akik magyar idő szerint 16:00-kor pályára lépnek a döntő felvezetéseként. A két kapitányt nem is lehetett volna ellentétesebb arcokból összeválogatni, a csípős beszólásairól ismert Smooya és a hidegvérű, mindig higgadt rain lesz a két hadvezér.

A döntő magyar idő szerint 19:10-kor kezd, de aki teheti, már a showmatch-re is kapcsolódjon be. Az eddigi Majorok alapján érdemes lesz! Mindkét mérkőzést a Major hivatalos magyar közvetítésén, a GamerhuTV Twitch csatornáján találjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva