Counter Strike

Valóra vált álom, Astralis éra, tomboló rajongók és még a miniszerelnök is gratulált – a legjobb Major reakciók


Tegnap óta az Astralis győzelmével van tele az internet CS:GO része, megható és szívmelengető sztoriból ezúttal sincs hiány.

Az Astralis meglepően sima győzelme után az internetet ellepték a gratuláló és hálálkodó üzenetek. A játékosok a szurkolókat éltették, a rajongók meg persze az Astralis-t. A legjobb reakciókból, a legszebb sztorikból válogattunk.

A győzelem pillanata az Astralis üvegdobozában:

Magisk érkezése döntő jelentőségű volt:

A fiatal srácok még a dán lineuppal támadó SK fedezte fel magának, innen került a dignitas, később a North csapatába. Egy éve azonban lejtőre került eddig felszállóban lévő karriere. A North kiforgatta, az OpTic kegyvesztett csapatában kapott csak helyet. Végül innen is menniük kellett, ekkor karolta fel az Astralis. Egy éve maga sem gondolta volna, hogy hamarosan Major győztesként ünnepel majd.

Dupreeh daganatos beteg apukájának ajánlotta győzelmét:

Dupreeh korábbi profile videójából tudjuk, édesapja rákos daganattal küzd évek óta. Teljesen kigyógyítani a mai napig nem tudták, de továbbra is teljes életet él, fájdalmai nincsenek. Az Astralis játékosa érte játszotta ki a szívét és a lelkét ezen az estén.

Device a szurkolókat éltette:

A szurkolók pedig őket:

Zonic a legyőzött ellenfélnek külön is gratulál:

És természetesen ez sem maradt viszonzás nélkül:

Egyes elemzők szerint hivatalosan is elkezdődött az Astralis éra:

Végül, de nem utolsó sorban a dán miniszterelnök is gratulált:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva