PUBG

Óvatosan a gyakorlópályával! – Ismét jogtalan kitiltásokat osztogat a PUBG Corp.!


Megint túl agresszív a játék anti-cheatje?

Sajnos ismét egy kellemetlen PUBG hibajelenség ütötte fel a fejét a napokban. Bizonyos (elég könnyen reprodukálható) körülmények “segítségével” játszi könnyedséggel parkolópályára tehetjük a felhasználói fiókunkat. Nem hangzik valami jól, ugye?

Redditen bukkant fel vasárnap egy poszt, amelyben a szerző részletesen leírja, hogyan kapta meg a jogtalan kitiltást. A dolog nem túl bonyolult, a Training Map/gyakorlópálya több helyszínén valamiért óriási méretűre nőnek a karaktermodellek.

Ezt a bebugolt modellt meglőve máris kapunk egy ingyen kört a PUBG Supportjához, szinte azonnal megérkezik a kitiltás. A poszt szerzője kiemelte, hogy teszt szerveren történt az eset, de a kommentek sajnos rávilágítottak, hogy éles szervereken is előidőzhető ez a hiba.

A hibajelenség

Ami még aggodalomra adhat okot, hogy több felhasználó is azt írta, hogy jelenleg a support nem foglalkozott a hibájukkal/elutasította a ticketet. Feltehetőleg ez változni fog a jövőben a reddites posztok hatására.

Ha hasonló hibával találkoztok a gyakorlópálya használata során, eszetekbe ne jusson rálőni!

Reméljük hamar lép valamit az ügyben a PUBG Corp. vagy a BattleEye fejlesztői gárdája, hiszen a dolog gyorsaságából adódóan egyértelmű, hogy automatizált kitiltásokról van szó.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva