Counter Strike

Nitro Gamer szék nyereményjátékkal érkezik az ESL One New York magyar közvetítése a Gamer.hu csatornáján!


Alig ért véget a Major, jön a következő bomba verseny, bomba nyereményekkel és természetesen magyar közvetítéssel!

Nem hagytak sok pihenőt profi csapatoknak a szervezők, a vasárnap záruló Major után az ESL One New York pedig már szerdán el is kezdődik. Ez már utazásra és az időeltolódásból származó fáradtság legyűrésére is alig elég. Márpedig az ott döntőig menetelő Na’Vi számára pontosan 3 nap lesz minderre, hiszen meghívottként érkeznek a Nagy Almába. Az esti időpontban érkező meccsekről természetesen magyar közvetítést is láthattok majd, ráadásul a Gamer.hu szokásos drop rendszere is visszatér, egy újabb Gamer szék sorsolással!

A Majoron is volt látott nyereményjáték ezúttal sem hagy tehát titeket ajándékok nélkül! Az alábbi nyereményeket nyerhetitek meg a stream nézésével:

  • Nitro Concepts S300 Nebula
  • Asus Cerberus Fortus gamer egér

A játék a szokásos rendszerrel kerül megrendezésre. Azaz ha nézed a streamet és nyitva van a chat (ha teljes képernyőn nézed, külön meg kell nyitni a chatet) automatikusan pontokat kapsz, amikből tombolákat vehetsz a nyereményjátékra. Emellett a legszebb jelenetekért extra pontokkal is jutalmaznak titeket a kommentátorok. Hiszen egy nyereményjátékra nem csak 1, de akár 10 tombolát is vehettek, ezzel növelve saját nyerési esélyeiteket. Sorsolás ugyanott ahol a pontgyűjtés, a Gamer.hu Twitch csatornáján.

A résztvevő csapatok:

A legnagyobb meglepetés talán az lesz, hogy a fnatic kötelékében flusha helyett ScreaM fog játszani, míg a svéd player a BLAST Pro Istanbulon vesz majd részt a Cloud9 színeiben. Az a tornát úgyszintén nálunk követhettek majd, tele leszünk közvetítéssel! Természetesen meglepetésekre és nyereményekre a BLAST Pro Istanbul alatt is érdemes lesz készülni!

De vissza az ESL One: New York mezőnyéhez, hiszen az NRG-n kívül mindenki ott volt a Majoron. Az alábbi helyezéseket érték el a csapatok:

  • 2. Na’Vi
  • 3-4. Liquid
  • 5-8. FaZe
  • 9-11. G2, fnatic
  • 15-16. mousesports

A Gambit a “New Challengers” szakaszból sem jutott ki, ráadásul H0bbitot is szabadjára engedi a szervezet. Így sokat a mostani versenyen talán nem is szabad elvárni tőlük. A Major előtti három nagy eventről (StarSeries i-League 5. szezon, ESL One Cologne, DH Masters Stockholm) zsinórban az utolsó helyen távoztak.

Elengedi HObbitot a Gambit, nyitottak bármilyen tárgyalásra

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva