Fortnite

VIDEÓ – Az érzés, amikor kiderül, hogy egy 11 éves jobban épít nálad: felbecsülhetetlen


Azt már régóta tudjuk, hogy a Fortnite világa tele van fiatal játékosokkal, és úgy tűnik tényleg ügyesek is!

Előre szeretnénk leszögezni, a közelmúlt rengeteg botránya és tragédiája miatt nem gondolnánk, hogy a Fortnite mindenkinek való. Kisiskolás bankkártya tolvajtól kezdve 45 éves férfi halálos fenyegetésééig sok mindent láttunk már a Fortnite világában.

Szinte mindegyik sztoriban felbukkannak a fiatalok, akik hiszékenységükkel, függőségükkel vagy éppen toxic viselkedésükkel kerülnek a hírekbe. Sokan ezért úgy vélik, hogy a Fortnite 12-es karikája, vagyis hogy 12 éves kor alatt nem ajánlott (nem tilos, csak nem ajánlott) túl enyhe. Korhatárossá kellene tenni, hogy a fiatal réteget egy az egyben kivegyék a játékból.

A játékhoz való értelmes hozzáállás azonban szeretnénk hinni, hogy inkább nevelés és józan ész kérdése, mint életkori kiváltság.

45 éves férfit is tartóztattak már le a Fortnite miatt, ami tökéletes ellenpélda a korhatárt sürgetőknek. Illetve van természetesen másfajta ellenérv is, például az olyan srácok, akik fiatal koruk ellenére baromi ügyesek. Xventox04 nem csak játszik, de 11 évesen már streameli is a játékot. Alig 200 követője van csupán és csak augusztus óta streamel, legutóbbi alakítása azonban több ezer ember figyelmét felkeltette.

A fiatal PC-s streamer a meccs végi 1v1-ben olyan építési és editelési skilldömpinget villantott, amitől leesett az emberek álla.

Levegőben kapta a hitet, majd egyből agresszívan rárepült az ellenfélre. Pillanatok alatt körbeépítette utolsó ellenfelét, egyszerre volt fölötte, mögötte és mindenhol. Az enemy-nek fogalma nem volt, honnan érkezik majd. A mindent eldöntő kill előtt az ellenfél csapdába került és csak ugrálni tudott a lövések elől, de innen nem volt menekülés. Ügyes az építés, parádés némelyik edit, és a végén a célzás is rendben van.

Xventox04 tehát az élő bizonyíték rá, hogy bizony 11 évesen is lehet full normálisan, és baromi ügyesen is játszani a Fortnite-tal!

Aki tehát legközelebb azzal jön, hogy 11 éveseknek ez még nem való, csak mutassátok meg nekik ezt a klippet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva