PUBG

Javítások érkeztek és a PUBG Corp. a segítségünket kéri


Mini-frissítések érkeztek a mai napon, szépen javítgatják a hibákat a fejlesztők.

Hajnalban ezúttal is karbantartást végeztek a szervereken, csak a szokásos protokoll, bár ezúttal nem kaptuk meg a teszt szerveren lévő újításokat, mivel a PUBG Corp. úgy döntött, hogy most hosszabb ideig tesztelik ezeket. A korábbi hibaözönből kiindulva ez nem egy rossz döntés, reméljük sikerül elegendő visszajelzést gyűjteniük. Azért teljesen nem hanyagoltak el bennünket, mivel egy új hotfix is érkezett:

  • Javították a hibát, ami miatt a Beryl M762 távolról abnormálisan hallatszott (abban az esetben, ha automatán lőttük vele)
  • Javították a beakadó hanghibát, ami bizonyos esetekben fordult elő (pl. ütközés, lövés) és szörnyen idegesítő volt

Az EU szervereken korábban probléma volt, a játékosok nem kapták meg a közép-őszi fesztiválra a skineket. Ezért a PUBG Corp. azt ígérte, hogy aki teljesítette a követelményeket, az utólag megkapja a skineket, de még nem oldották meg a problémát, ellenben azt ígérték, hogy hamarosan megkapja mindenki, aki kiérdemelte.

Ezen kívül pedig tudnak egy olyan problémáról, hogy az ellenfél lépéshangjai nem hallatszódnak közelről. Emiatt kérik a segítségünket, ha valaki tapasztalta ezt a hibát, azt küldjék el nekik, hogy orvosolni tudják.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva