Counter Strike

Megunták az eddig mindenkit kiforgató MSL-t, most őt cserélték le a kispadra


A North évek óta tartó gyenge Major szereplései miatt telt be a pohár, új alapokon a dán ötös.

Irányító AWP-sből nem sok szaladgál a világon, de ha a dán mezőnyt nézzük, ott mégis egész nagy a választék. Karrigan, MSL, gla1ve, mertz, Friis és cadiaN neve is simán eszünkbe juthat. Egyaránt irányítók, akik között main és secondary AWP-s is akad, de egyikük sem jön zavarba, ha kézbe kell venni.

Éppen ezért talán nem is véletlen, amikor ezek a játékosok egymást váltják egy-egy csapatnál.

Karrigan helyére gla1ve érkezett az Astralis-nál, Friis helyére érkezett már cadiaN, és ugyanez később fordítva is megtörtént. Most újból egymást váltotta két dán irányító AWP-s, ezúttal MSL az áldozat. Bizony jól látjátok, a sorozatos gyenge Major szereplés miatt MSL másfél év után kispadra került a North-nál.

2017 januárjában, a North első versenyén legendák lettek, és a 8 között kiestek a Virtus.pro ellen. Nyáron pont ugyanez történt, legendák lettek és a Top8-ban a VP kiverte őket. Ekkor indult el MSL forgatási mániája, és elküldte Magisk-et a csapatból. Őt hibáztatták a gyenge szereplésért, a vezetőség pedig megbízott MSL ítéletében. Arról a Magisk-ről beszélünk egyébként, akit most a Major győztes Astralis-nál mindenki az egekbe magasztal, na mindegy.

Jött a helyére valde, de a következő Majoron utolsóként estek ki, szóval ismét hibáztatni kellett valakit, ezúttal k0nfig és cajunb lettek a bűnbakok. A helyükre mertz és Kjaerbye érkeztek, majd mertz helyett mixwell és helyette meg később niko.

A Majoron azonban megint elhasalt a csapat, még a Major kvali szakaszból se jutottak tovább, így a Minorról kell indulniuk jövőre.

Ezután már elfogyott a másfél éve húzódó türelem, és ezúttal nem MSL forgathatott ki valakit, őt érte utol a csere. MSL kispadra ült, és cadiaN érkezett a Rogue ötösétől, mellette pedig gade is bekerült a csapatba, niko helyére.

Ezzel tehát a kezdeti North csapatból már senki nincs a kezdőben. RUBINO, MSL, k0nfig, cajunb és Magisk helyett már aizy, valde, Kjaerbye, cadiaN és gade alkotják a csapatot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva