PUBG

Már nem csak a gyakorlópályán kaphatsz jogtalan kitiltást: Vigyázz Miramaron is!


Egy régi bug miatt kaphatunk büntetést.

Pár hete beszámoltunk arról, hogy egy érdekes és elég könnyen reprodukálható hibának köszönhetően jogtalan kitiltásokat kaphatnak a gyakorlópályán tevékenykedő játékosok. Már akkor lehetett valószínűsíteni, hogy nem ez lesz az utolsó ilyen eset. Nem is kellett sokat várnunk…

Kicsit más jellegű hibajelenséggel állunk szemben, azonban könnyen lehet, hogy ezzel nem csak Pecadoban/Miramaron haragíthatjuk magunkra a játék anti-cheatjét. A redditen belinkelt eset Pecado kaszinóhoz közeli részén történt, bizonyos távolságból nem renderelte ki a játék a kaszinó berendezéseit, tárgyait.

Így a mostanra kitiltott játékos el tudta lőni a bent tartózkodó csapatot a PUBG egyik régebb óta ismert hibájának(?) köszönhetően.

Az tény hogy nem feltétlenül volt etikus a dolog, de rengeteg helyen (pl. Erangel – Georgopol raktárak) ugyanígy nem jelennek meg a tárgyak és könnyen rálövünk, rálőhetünk ellenfeleinkre akár reflexből is. Ezentúl nem árt vigyáznunk ezekkel a dolgokkal is, hiszen könnyen kitiltás lehet a vége.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva