Fortnite

Elhányta magát, kirohant WC-re, majd végül Fall Skirmish-t nyert az influenzás Tfue


A FaZe játékosa úgy tűnik tényleg megállíthatatlan. Ha így se lehetett legyőzni, akkor nem tudjuk, hogyan lehetséges.

Tfue-t nem kell bemutatni a Fortnite közösségnek, a sokak által a legjobb játékosnak titulált streamer számtalan őrületes húzáson van túl, ami meghozta neki a hírnevet. Ezúttal viszont egy teljesen új szintre lépett, a hétvégi Fall Skirmish versenyen úgy fektetett két vállra mindenkit, hogy közben alig tudott ülve maradni.

A hivatalos végeredmény – Fall Skirmish – Epic Games

A FaZe Clan kiválósága ugyanis influenzával küzdött a hétvégén, ez pedig rendesen legyengítette a szervezetét, olyannyira, hogy voltak pontjai a közvetítésének, amikor inkább nem is akart megszólalni, mert minden erejét a játékra próbálta fordítani. Ám volt olyan pontja is az estének amikor mindez nem sikerült, stream közben kezdett el öklendezni és a széke mellett trónoló vödörbe is eresztett egy kisebb tartalmat, csakhogy ne kelljen otthagynia a gépet a torna kellős közepén.

Ám mindez nem állította meg a sápadt Tfue-t, egyértelműen övé volt a legjobb teljesítmény a hétvégén, ráadásul még kört is sikerült nyernie a Summer Skirmish-en, érdekesség, hogy éppen azt, aminek az elején kénytelen volt hánynia egyet, hogy egyenesbe kerüljön, ugyanis elmondásai szerint erősen émelygett.

 

Sőt, nemcsak az influenza adta gyengeséggel adott előnyt ellenfeleinek, még WC-re is kiugrott a játék kellős közepén, úgy, hogy még bőven versenyben volt. Ezzel aztán teljesen hülyére vette a mezőnyt, kételkedünk abban ugyanis, hogy bárki más bevállalta volna mindezt, mikor milliók forognak kockán. A mosdószünetből visszatért Tfue ezután egy gyönyörű Riftezéssel előkelő pozícióba helyezte magát, s végül megnyerte az adott kört. Mindezt a játékos-kommentátor CourageJD is külön kiemelte Twitteren:

 

Ezért szeretik a legtöbben Tfue-t, hiszen sosem lehet tudni mivel áll elő legközelebb. Persze a tornavégi ablakon kiugrás sem maradhatott el, az influenza ilyesmiben nem gátolhatja meg!

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva