PUBG

Amikor még a szerver is ellened van – Így nyerj meg és veszíts el egy meccset egyszerre!


Eléggé szerencsétlenül járt az amerikai streamer.

Annak ellenére, hogy a PUBG Corp. az utóbbi hónapokban eléggé összeszedte magát szerver szinten is még mindig előfordulhatnak érdekes esetek. Az amerikai streamer, Cody ‘Ashek’ Castellaw esete világosan bemutatja, hogy van min dolgozni még azért a fejlesztőknek.

Alapból is eléggé kellemetlen szituációban találta magát Ashek: a csapata meghalt, egy teljes squad van ellene. Nem hangzik valami jól ugye? Rutinos játékosként azonban nem kellett félteni, megpróbálta a legjobbat kihozni a helyzetből. Bravúrosan meg is ölte mind a négy játékost, el is könyvelte magában a győzelmet.

A szerver azonban nem így gondolta!

A PUBG kliens-szerver kommunikációjának köszönhetően hiába ölte meg összes ellenfelét, a szerver úgy érzékelte, hogy a kék zóna áldozata lett. Az op.gg weboldal szerint “Bassblanco” nevű ellenfele maradt életben, holott tisztán látszik a videóban, hogy őt is knockolta (és három csapattársát meg is ölte még a weboldal szerint is).

Úgy tűnik így lehet lehozni és elveszíteni is egy meccset egyszerre, reméljük a #FIXPUBG program végére kevesebb ilyen esettel fogunk majd találkozni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva