Gaming

Ez nem gyenge! Kiszivárgott az első videó az új Harry Potter-játékról


Állítólag a Batman: Arkham sorozat fejlesztői dolgoznak rajta.

Ha azt mondjuk, hogy Harry Potter és videojátékok, akkor mostanában leginkább a mobilos próbálkozások ugorhatnak be: ott van például az áprilisban megjelent Harry Potter: Hogwarts Mystery, de a Pokémon GO fejlesztői is dolgoznak már a saját feldolgozásukon, a Harry Potter: Wizards Unite-on.

Aki a fentiek helyett inkább valami nagyszabásúbbra vágyna, az most örülhet: kiszivárgott egy videó egy készülő “nagygépes” játékról, mely a Harry Potter-univerzumban játszódik. A minőség nem a legjobb, de a lényeg azért elég jól látszik.

Hivatalos információk nyilván nincsenek még, de ha hihetünk a pletykáknak, akkor az alábbiak már ismertek a projekt kapcsán.

  • A játék az 1800-as években játszódik, vagyis jóval a könyvek és a filmek eseményeit megelőzően. Mi egy ötödik évét taposó roxforti diákot alakítunk majd, aki kezdetben csak a Tiltott Rengetegben találkozik furcsaságokkal, idővel azonban az egész varázsvilág jövője lesz a tét. A játékmenet mély és szerteágazó lesz, hiszen egy nyitott világú akció-RPG-ről van szó.
  • A fejlesztést állítólag az a Rocksteady Games végzi, akiknek a Batman: Arkham-trilógiát köszönhetjük. A brit stúdió az elmúlt pár évben nem nagyon hallatott magáról, így éppen időszerű lenne tőlük egy új bejelentés.

Hogy ez utóbbira – mármint a hivatalos leleplezésre – mikor kerülhet sor? Ezt egyelőre nehéz megmondani: lehet, hogy a Warner már pár héten belül bemutatja a játékot, de az is előfordulhat, hogy a decemberben esedékes The Game Awards díjátadóra tartogatják. Kíváncsian várjuk, mert amit eddig láttunk, az nagyon ígéretes!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva