Fortnite

Rendhagyó játékmód érkezik – Bemutatkozik a Disco Domination LTM


Hamarosan megérkezik a hatodik szezon első, teljesen új limitált játékmódja.

Egy teljesen új játékmóddal fog bővülni a Fortnite a közeljövőben. A Battle Royale játékosok táncolva szerezhetnek győzelmet maguknak, persze ebbe az ellenfeleknek is lesz beleszólásuk.

Frissült a játékbeli hírfolyam és ugyan kedd környékén mindenki valami új tárgyra, vagy fegyverre számít (főleg így, hogy a szezonstart ötöt is Vaultolt), ám az Epic Games ezúttal is megtréfált bennünket és egy eddig még sosem látott új LTM-et jelentett be. Az új Limited Time Mode a Disco Domination nevet kapta, a diszkó hangulatot pedig már a bemutatóképen is erősen nyomatékosította a kiadó, egy hatalmas diszkógömb alatt táncol néhány karakter.

Epic Games

De mégis mit keres egy alapvetően lövöldözős játékban a tánc? Nos, ez csak egy kis fűszer lesz a lövöldözés mellé, ugyanis egy zászlófoglalós játékmódot kell majd elképzelni. A hivatlos LTM leírás szerint a Battle Royale szigeten megjelennek majd táncparkettek, amiket nagy valószínűleg csapatoknak kell majd elfoglalni és megvédeni. Ahogy az lenni szokott, minél tovább birtokol egy csapat egy ilyen zónát, annál több pontot kap. Nagy valószínűséggel itt is ez lesz a helyzet, vagy a folyamatos táncolásért (Emote) kapjuk majd a pontot. A lényeg, hogy ezúttal nem a gyilkosságok, hanem a zónákból nyert pontok mennyisége fog dönteni.

Azt sajnos még nem tudni, hogy mennyire lesznek súlyozottak a killek az új módban, ugyanis ha a pontok mennyisége a döntő, akár újra is éledhetünk, s folytathatjuk csapattársainkkal a pontvadászatot. Ez esetben egy fix időkerettel rendelkező LTM-mel gazdagodnánk.

Epic Games

A Disco Domination megjelenési dátuma sem ismert még, a kliens “hamarosan megjelenik” információval látta el a közösséget, így csak tippelni tudunk. A héten vagy október 2-án, vagy 4-én a legvalószínűbb a mód élesítése, ugyanis ezek azok a napok, amelyeken általában frissítéseket szokott eszközölni az Epic Games.

Egy biztos, az új mód nagyot fog ugrani a megszokott formulához képest, ami egyáltalán nem probléma, sőt, lehetséges, hogy az ilyesmit kéne erőltetnie a kiadónak, elvégre az LTM-ek közel sem kompetitív célzattal születnek.

Borítókép: dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva