PUBG

Már megint rengeteg új hiba érkezett a 22. frissítéssel


Ezúttal sem úsztuk meg bugok nélkül az új frissítést.

Újabb frissítés, újabb hibák, mondhatni ez a spagetti kód átka, úgy hogy ezúttal sem maradtunk hibák nélkül. Szerencsére a játékmenetet most annyira nem befolyásolja a legtöbb, tehát nincsenek pörgő járművek és más finomság, de azért akad itt javítanivaló bőven.

A régiózár bőven bugos

Az oly régóta várt régiózár sajnos nem sikerült tökéletesre, hogy finoman fogalmazzak. Panaszkodnak a játékosok, hogy a korábbi 10 másodperces meccskeresések 5-10 percesre húzódtak el, de sokan egyáltalán nem találnak meccseket. Ezen felül gyakran rossz szerverre dob be és a megszokott 50-100 körüli ping helyett 200-300-zal indulunk alapból. Ezen sajnos semmi nem segít, új keresést kell indítanunk ha ezzel találkozunk.

Update: Nem találsz meccset? Sokaknak segített az, ha kikapcsolták az új anti-cheatet

A szerverek túlterheltek

Sokaknak nem működik a meccskeresés, egyszerűen a főmenü lobby-jába sem hajlandó bedobni. Ezzel jelenleg semmit nem lehet kezdeni az újrapróbálkozáson kívül, ám az sem állítja helyre a dolgokat. Marad a várakozás, amíg megoldódik a helyzet.

Update: Sokaknak segített az, ha kikapcsolták az új anti-cheatet

Az új anti-cheat egy rémálom

Amikor a PUBG Corp. kiemelte, hogy nem kötelező a használata, akkor már lehetett sejteni pár dolgot, ami be is bizonyosodott. Sajnos eléggé tönkre tudja vágni a játékot és az amúgy sem tökéletesen futó PUBG átcsap pár másodperc alatt diavetítésbe, bár ennek kockázatára burkoltan ők is felhívták a figyelmet. Mások arról számoltak be, hogy az új anti-cheat mellett lobby-t sem talál a játék. Egy szó, mint száz: rengetegen panaszkodtak a gyenge teljesítményre az új anti-cheat bekapcsolása után, ha ilyet tapasztaltok, szimplán indítsátok újra a játékot és az indításnál ne pipáljátok be az új anti-cheat engedélyezését, semmiféle hátránnyal nem jár jelenleg.

A Közép-őszi fesztivál bebugolt

Egyesek elveszítették a már teljesített köreiket, másoknak pedig az egész úgy ahogy van, befagyott. Aki nem tudja emiatt megszerezni az itemeket, az ne csodálkozzon.

A kerék menü idegesítő hibája

Az új “kerék menü” alapvetően egy remek ötlet, ám a megvalósítása nem lett az igazi. Jelenleg a fenti videóban is látható, hogy a határokat elég sajátosan kezeli, emiatt simán lehet, hogy nem azt az itemet választjuk ki, amit valóban akarunk.

A hibákra a PUBG Corp. egyelőre egyáltalán nem reagált, de azért reméljük dolgoznak a javításokon.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva