Overwatch

Élete lövése vagy méretes csalás? Az Overwatch profi többször is visszanézte a klipet


Minimum gyanús fejest kapott az ellenfél Widowmakerétől.

Nikola ‘Sleepy’ Andrews, az Overwatch League-ben hetedik helyen tanyázó San Fransisco Shock support játékosa nem mindennapi jelenetben részesült a napokban.

Zenyattával játszott rankedet, amikor is 100 pingre ugrott a játék, majd a következő pillanatban a jelenetben található szobába betekintve a semmiből lelőtte az ellenfél Widowmakerje.

Ezzel nem is lenne semmi gond, “Sleepy” is a saját internetkapcsolatára volt mérges elsőre, de a kill camot megnézve erősen meglepődött: még csak benne sem volt Widow látóterében!

A szóban forgó ellenfél nem csinált egyéb gyanús dolgot a meccs további részében (vagy nem tűnt fel a profinak), de ezen a jeleneten annyira megrökönyödött, hogy visszanézte a kör után.

Azt a következtetést vonta le, hogy vagy látta azt a minimális pixelt, ami kilógott Zenyattából és a világ leggyorsabban reagáló játékosáról van szó, vagy csalt. 

Végül azzal zárta le a gondolatot, hogy talán csak élete lövése volt, de továbbra sem érti, hogy miért lőtt pont arra.

Talán inkább csak egy szerencsés véletlent láthattunk, de nehéz pontos ítéletet hozni: mindenesetre érdekes jelenet volt, azt pedig mindig jó látni, ha egy streamer nyugodtan reagál és elemez a dühöngés helyett.

Borító: knowyourmeme.com/photos/1046145-overwatch

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva