Fortnite

Számítottunk rájuk, meg is érkeztek – Hamarosan madárijesztőkkel is apríthatunk


Az új csapdával új Item Shop tartalmak is érkeztek.

Mostanában tényleg megborult a rend az Epic Games háza táján, az új tartalomfrissítés szerdán érkezett, s már nem először jönnek a kisebb bővítéssel új kozmetikai tárgyak az Item Shophoz. Korábban erre nemigen volt példa, a nagyobb frissítésekbe belesuvasztottak két hétnyi Item Shop tartalmat a fejlesztők, majd mentek vissza “robotolni”. Ám úgy tűnik változnak az idők, így valószínűleg jobban megéri a kiadónak, vagy a tervező csapatnak…

Epic Games

A hatodik szezon startjánál az adatbányászok előkotorták az első küldetéshétért járó töltőképernyőt, amin Calamity-t láthatjuk, ahogy egy farmon dolgozik. A háttérben viszont olyan alakok látszódtak, akiket nem láthattunk se a játékon belül, se az előbányászott, újonnan érkező kozmetikai elemek között. Nos, az Epic Games a v6.01-gyel válaszolt a kérdésre, ugyanis a legújabb frissítéssel már meg is érkeztek a madárijesztők a forrásfájlokba, s nagy valószínűséggel hamarosan meg is vásárolhatjuk majd őket.

TwoEpicBuddies – Twitter – Epic Games

A fent látható kozmetikai tartalmakat a Two Epic Buddies Twitter fióknak köszönhetjük, a német adatbányászok ismét kitettek magukért. Ugyan az első Outfit, Maximilian már megvásárolható volt a héten az Item Shopban 1200 V-Bucks fejében, így a repülőgéppilóta nem számít teljesen új tartalomnak. Annál inkább a női és férfi madárijesztőmodell, Straw Ops (női) és Hay Man (férfi). Őket hiányoltuk az első hétből, s lám meg is érkeztek egy hét csúszással. Ráadásul egy egészen impozáns szettel fognak megjelenni az előbányászott tárgyak alapján, teljesen új Back Blingek, Glider és Harvesting Tool is érkezni fog hozzájuk.

Season 5 – 10. hét töltőképernyő – Epic Games

Ami még megemlítendő, az az új, sötét-unikornisos (Thunder Crash) csáklya. Az ugyanis egy erős előrejelzése lehet annak, hogy ténylegesen érkezni fog az ötödik szezon utolsó megnyitható töltőképernyőjén látott Dark Bomber Outfit. Az unikornisos csáklya ugyanis a Brite Bomber Outfithez tartozó Harvesting Tool, így adja magát a helyzet, hogy a Thunder Crash-hez érkezik majd egy karakter skin is.

Úgy tűnik arra még várni kell, de ne legyünk telhetetlenek, így is elég szép az újdonságok listája.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva