Counter Strike

4 meccsből csak 1 győzelem: sokat nem ér, de legalább ott DeadFox lett az MVP


Az ESL Pro League második játéknapján a mousesports és a North várt a HR ötösére.

Az első játéknapon DeadFox-ék 1:1-re végeztek a Major legenda BIG csapatával, ami jó bemelegítésnek tűnt a második nap izgalmai előtt. Izgalmakat viszont sajnos nem hozott a mousesports elleni párharc, hatalmas pofonokat annál inkább.

HellRaisers vs. mousesports – 0:2 (9:16, 4:16)

Infernón indult a párharc, és úgy tűnt, jó esélyei lesznek a HR-nek behúzni a mapot. CT oldalon a mouz egy átlagosnak mondható félidőt produkált, 10:5-re nyerték a védekező oldalt. A HR előtt nyitva állt az ajtó egy hasonlóan jó, vagy akár még jobb védekezéssel mapot nyerni, de a fegyveres körökben nem tudtak mit kezdeni Snax-ékkel.

Mirage szintén nem indult rosszul, a HellRaisers CT-ben kezdhetett, de a mouz támadójátéka megint nagyot villant. Infernó után itt is sorra nyerték a Terror köröket, végül 13:2-re elhozták a félidőt. Innen már csak idő kérdése volt a vereség.

HellRaisers vs. North – 1:1 (15:19, 14:16)

Trainen kezdődött a párharc, ami a lehető legkiegyenlítettebb módon zajlott. Az első félidőt csupán 8:7-re nyerte a North, aztán a második játékrészt 8:7-re a HR húzta be. Döntetlen után jöhetett a hosszabbítás, ahol végül a CT oldali kezdés eldöntötte a meccset.

A második mapon aztán visszavágott a HellRaisers. Overpass első félidejében már érződött a győzelem édes illata DeadFox-éknak, amikor Terrorban 9:6-ra nyerték az oldalt. CT-ként ugyan izzasztó körülmények között, de végül behúzták a meccset.

A nap egyetlen megnyert mapjának MVP-je pedig az Overpass-specialista DeadFox lett:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva