Counter Strike

Ez tényleg nem tűnt fel senkinek? Hatalmas Valve fail a Major trófeán, ráadásul triplán


A győztes Astralis csapatába három furcsa név is bekerült, pedig még a döntőhöz sem volt közük.

A Major győzteseket a dicsőség, a kupa és a pénzjutalom mellett játékon belüli trófea is megilleti a CS:GO-ban. Ezt az ingame tárgyat csakis Major győztesként szerezhetjük meg, nem eladható, nem átruházható, és szigorúan az adott profilhoz kötött. A trófeán minden egyes Major dátum szerint szerepel, a győztes csapat és a csapattagok neveivel.

Vagyis minden Major után kizárólag 5 ember kap belőle.

A FACEIT London győzteseinek járó trófeát ennek megfelelően a jelenlegi lineup tagjainak küldte csak ki a Valve. Az ingame emlék már meg is érkezett device, Xyp9x, Magisk, dupreeh és gla1ve profiljára.

Egyetlen szépséghibája van csak a dolognak, az 5 játékosból 3-an nem kerültek rá a kupára. Vagyis felkerültek, csak rosszul. Magisk és Xyp9x mellett ugyanis EliGE, Twistzz és NiKo nevei kerültek rá a trófeára, teljesen érthetetlen módon. Megpróbáltuk végiggondolni, mit ronthatott el a Valve, de nem lettünk sokkal okosabbak:

  • A FaZe már a legjobb 8 között kiesett, a Liquid pedig az elődöntőben, mindkettejüket egyébként pont az Astralis ejtette ki. Még azt se mondhatnánk tehát, hogy a döntő másik résztvevőjével keverték össze az Astralis játékosait, mert a Na’Vi-ból senki nincs ott.
  • De az ABC sorrendből sem származhat a benézés, mert Twistzz neve például olyan messze van a dupreeh, device, gla1ve trió bármelyikétől, hogy összetéveszthetetlen.
  • De ha a valódi neveket nézzük, a részmegoldás legalább meglehet. Nicola “device” Reedtz helyett Nikola “NiKo” Kovač nevét tették be véletlenül. A többiek eltévesztése továbbra is homály.

Reméljük a Valve-nak is hamar feltűnik a méretes baki és gyorsan kijavítják. Hiszen azért mégiscsak a Major győzteseiről beszélünk, és ami jár az jár!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva