Fifa

Véletlen lenne? Az EA Sports levette C. Ronaldo képét a Twitterről


Nem kizárt, hogy a Juve játékosának zaklatási botránya áll a háttérben.

Nem mondhatjuk, hogy túlságosan könnyű időszakon megy jelenleg keresztül a FIFA 19 címlapsztárja, Cristiano Ronaldo, hiszen – mint az ismeretes – a portugál futballista nemrég komoly botrányba keveredett, miután egy nő beperelte nemi erőszak vádjával.

A történtek miatt Ronaldo végül nem is került be a portugál válogatott legfrissebb keretébe (állítólag maga kérte ezt), de úgy tűnik, hogy más következményei is lehetnek az ügynek, az EA Sports ugyanis lecserélte a FIFA-sorozat hivatalos Twitter-csatornájának borítóképét, amin immáron nem szerepel a Juventus sztárja.

Véletlen egybeesés lenne csupán, vagy az EA Sports így szeretne elhatárolódni az ügytől? Ennek kapcsán egyelőre nyilván csak találgatni tudunk, ugyanakkor nem ez lenne az első hasonló eset a kiadó részéről: néhány éve például Patrick Kane lett eltávolítva az NHL 16 borítójáról, aki szintén nemi erőszak miatt keveredett botrányba.

Cristiano Ronaldo tegnap egyébként tagadta a vádakat, igaz, ezzel még közel sem tekinthető lezártnak az ügy.

“Határozottan tagadom az ellenem felhozott vádakat. A nemi erőszak egy utálatos bűncselekmény, ami szembemegy mindazzal, ami én vagyok és amiben hiszek” – írta a Twitteren.

Ronaldót egy amerikai nő, Kathryn Mayorga perelte be, aki azt állítja: a portugál sztár 2009-ben megerőszakolta egy Las Vegas-i hotelszobában, majd később lefizette őt, hogy csendben maradjon. Mindezek után nem kizárt, hogy az EA Sports szeretné megvárni, amíg lecsendesedik az ügy, hiszen nyilvánvalóan ők sem szeretnének egy botrányhőst a címlapjukra – hamarosan meglátjuk, lesznek-e esetleg súlyosabb következmények.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva