Hearthstone

Kit válasszak? Ideje bajnokot pickelni az ajándék pakkokért!


Ismét itt a Choose Your Champion akció.

Már megszoktuk, hogy a Blizzard minden nagy HCT-verseny (a világbajnokság és a vb-selejtezők) előtt megtartja a Choose Your Champion akciót, ahol egy jó választással és egy kis szerencsével ajándék pakkokat lehet nyerni. Most ismét itt az ideje a választásnak, hiszen jövő hétvégén startol a Fall Championship, ennek kapcsán pedig most újból leadhatjuk a tippünket.

A 16 induló

Mit kell tennem?

A feladat nagyon egyszerű: el kell látogatni erre a weboldalra, ahol bejelentkezés (jobb felső sarok) után a Select Your Champion résznél kiválaszthatod, hogy szerinted ki lesz a bajnok. Egészen október 10-ig lehet szavazni.

Mitől függ, hogy mennyi pakkot nyerek?

Minél messzebb jut az általad választott játékos a tornán, annál több ajándék pakk jár, de minimum 1 darabot mindenki kap, aki részt vesz a játékban! Maximum 4 darab The Boomsday Project pakk nyerhető.

  • 1 Boomsday pakk mindenkinek jár, aki szavaz
  • +1 Boomsday pakk, ha a választott játékos továbbjut a csoportból
  • +1 Boomsday pakk, ha a választott játékos továbbjut az elődöntőbe
  • +1 Boomsday pakk, ha a választott játékos továbbjut a döntőbe

Fontos, hogy a pakkokat a versenyt követően kapja csak meg mindenki.

Kire szavazzak?

Ez sosem könnyű kérdés, hiszen számos olyan eset volt már, hogy a legnagyobb esélyes, akire a legtöbben szavaztak rögtön az elsők között kiesett a versenyből. Ugyanakkor ahogy máskor, úgy most is vannak olyanok, akiknél kevésbé számítana meglepetésnek, ha a döntőig jutnának.

Ha az aktuális formát nézzük, akkor egyértelműen justsaiyan a legnagyobb esélyes. Az amerikai játékos egészen pazar hónapot zárt:

  • szeptember elején megnyerte a HCT Montreal versenyt
  • a hónap közepén veretlenül kvalifikálta magát a Fall Championshipre
  • most hétvégén második helyen zárt a HCT Oslo tornán

Mindezek után adná magát egy jó helyezés a vb-selejtezőn is, így ha a legjobb formában lévő játékost pickelnétek, akkor justsaiyant válasszátok.

Ha valamiért nem szimpatikus az amerikai, és inkább a hagyományosan legerősebbnek számító régióból, Európából választanátok bajnokot, akkor leginkább Sintolol az, akit javasolni tudunk. Egy igazi veteránról van szó, aki ott volt többek között a tavalyi világbajnokságon is, a rutin pedig mindig rengeteget számít egy nagy versenyen – szerintünk a kontinensről neki van a legjobb esélye egy jó eredményre.

A Fall Championshipet október 11. és 15. között rendezik majd a burbanki Blizzard Arenában – válasszatok bajnokot és szurkoljatok majd neki ebben az öt napban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva