PUBG

Ezerrel dübörög a PUBG ingyenes verziója


A PUBG Thai verzióját már bárki kipróbálhatja.

Korábban írtunk róla, hogy a Project Thai néven debütált új, vélhetően ingyenes verzió hamarosan indul, az első teszt időszak pedig már kezdetét is vette. Olvasóink is jelezték, hogy sikeresen kiküldték az emaileket és semmiféle régiózár nincs jelenleg, szóval itthonról is simán lehet játszani vele ingyen,persze az óriási ping miatt egyelőre inkább kísérleti jelleggel érdemes kipróbálni, ha valaki nagyon kíváncsi a dologra.

Aki pedig nem akar szenvedni ezzel az egész procedúrával, az a YouTube-on egész sok videót talál a játékról. Bár a készítők tagadták, hogy a PUBG mobilos verziója lenne, azért első ránézésre rendkívül hasonlít hozzá.

A textúrák a végletekig butítva, a modellek rendkívül egyszerűek, az olyan luxusról, mint árnyék, ne is álmodjatok. Ez tényleg egy teljesen butított PUBG, ami egészen biztosan nem a grafikájával fog hódítani.

De nem is lehet ezt felróni neki, hiszen a cél az volt, hogy minden eszközön ki lehessen próbálni a PUBG-t, ezt a verziót pedig még a kenyérpirító is képes 144 Hz-cel futtatni. Viccet félretéve, rendkívül pozitív tapasztalatuk volt a játékosok az fps terén, de láthatóan ezért elég sok dologról le kell mondanunk.

A játék alapjai viszont nem változtak, ugyan azokat a kiegészítőket és ugyan azokat a fegyvereket találjuk meg ebben a verzióban is, szóval a skillünkre ugyan úgy szükségünk lesz ezúttal is. Van pár remek újítás, mint például az FPP mód esetén is TPP módban vezetjük az autót, ezt el bírnánk viselni a rendes PUBG-ben is. Mondjuk nem minden egyezik, a dropban még ott lapul az M24 és azon se lepődnék meg, ha a world lootba ott figyelne a lvl3-as helmet.

Aki szeretné megnézni, hogy milyen a Thai verzió, illetve a Thai nyelvet is szeretné áthatóbban tanulmányozni, annak a fentebbi videót bátran ajánlom. Kicsit mobil, kicsit PUBG, de legalább tényleg bármilyen eszközön elfut. A PUBG Corp. további tervei egyébként még mindig titkosak, amint bármit megtudunk, jelentkezünk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva