PUBG

PUBG Corp.: “Ez még csak a kezdet! Hamarosan tovább fejlesztjük a rangrendszert!”


Biztató újdonságokról mesélt a PUBG kommunikációs menedzsere.

A 22. update egyik nagy újítása volt a rangrendszer bevezetése, amit nagyjából az early access óta kértek a rajongók. Ehhez több, mint egy év kellett. De megérkezett és a rangrendszer végre része a játéknak. Azt azért mindenki érzi, hogy ez még nem az igazi és szerencsére ezt a fejlesztők is tudják, dolgoznak is az ügyön. Egy ötlet szerint a játék végén mutatnia kellene, hogy mennyiben változott a rangunk, illetve jöhetne valami animáció arra az estere, ha esetleg szintet léptünk volna.

A PUBG Corp. kommunikációs menedzsere, Hawkinz válaszolt is egész hamar:

“Van még jó néhány tervezett újításunk, a rangok jelzésére is, ami a közeli jövőben meg is fog érkezni. Ez még csak az első verzió, épp ezért hívjuk bétának az egész rendszert. Nem akarok semmilyen konkrétumot mondani még előre, de nyugodt lehetsz, ezt az ötletet is továbbítottam a fejlesztők felé. 🙂 “

Szóval a türelem rózsát, akarom mondani jobb rangrendszert terem. Persze a közeli jövőben eléggé relatív, lehet hogy ami nekünk az elkövetkezendő 1-2 hetet jelenti, az nekik 3-4 hónapot. Azért mi reménykedünk, hogy a következő update-ben már kap némi polírozást a rangrendszer is. Az irány egyébként nagyon jó, de a MMR, azaz a rang szerinti matchmaking még korántsem az igazi, amint mindezt megfelelően tudják implementálni a játékba, onnantól kezdve biztosan meg fog változni a játékélmény a PUBG-ben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva