Counter Strike

Akár tetszik akár nem, jelenleg a 2 excsalóval felálló Hyperion az ország legeredményesebb CS:GO csapata


A Gfinity és ESEA remeklés után most a magyar SEC kvalin is akadálytalanul gázoltak át hussaR-ék.

A csapattagok múltját mindenki ismeri, mivel a srácok is nyílt lapokkal játszanak, felesleges ezt az infót a szőnyeg alá söpörni. Torzsi és hussaR is csaltak, igen így volt.

Csaltak, lebuktak, bevallották, megbánták és most kőkeményen küzdenek egy második esélyért.

Online szinte mindenen elindulnak, ahol csak lehet, és remélik, hogy lesz esélyük LAN-on is bizonyítani. Az ESEA Open küzdelmeivel 500 000 forintot, a Gfinity Intermediate bajnokságban 700 000 forintot kaszáltak pár hét alatt. Emellett bejutottak az ESEA Advancedbe és a CEVO Main mezőnyébe is.

A következő állomás a szurkolók és játékostársak megbocsátásáig vezető úton a SEC magyar kvalija volt, ahol szintén nagyot ment az er9k, remaiN, markk, torzsi és hussaR alkotta ötös.

Mapot sem veszítve érték el a továbbjutó helyek egyikét, az utolsó meccsen igazán kemény ellenféllel szemben sem hibáztak. Az EXE Esports (Camper, Kamion, MustanG, Senthry és Tigene) 16:10, 16:9 arányban bukta a meccset a Hyperion ellen.

Ezzel a magyar csapat újabb online sikert könyvelhet el magának, amivel egyre közelebb kerülnek egy újabb nagy eredmény, és egy esetleges LAN verseny lehetőségéhez is.

Jelenleg a Hyperion a Regional Final 16-os mezőnyébe jutott be, ahonnan csupán 2 együttes mehet tovább. A 2 továbbjutó 6 meghívott csapattal együtt kezdi meg a végső csatát, a 8 teamből a legjobb 2 mehet a rájátszásba. A díjazás sem gyenge, 5000 eurót, vagyis kb 1,5 millió forintot kaszál a győztes csapat.

Ilyen eredmények és ilyen simán behúzott kvalik után lehet mondani hogy csaltak, mert tényleg csaltak. Lehet mondani, hogy nem lehet megbízni már bennük, mert tényleg nagyot hibáztak.

Azt viszont jelenleg senki nem mondhatja, hogy lenne náluk eredményesebb magyar ötös!

Egyénileg nézve persze DeadFox és kolor is fölöttük állnak csapataikkal, de színtiszta magyar ötösből nincs még egy ilyen a mostani mezőnyben. Ez van, akár tetszik akár nem.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva