R6

TK megbocsátás: már a világ gamer portáljai is ezen pörögnek – Egyre nagyobb a nyomás a Ubin


Két nagy gamer oldal is a teamkill megbocsátás lehetőségével foglalkozott a napokban.

Érintőlegesen egyik ötlet cikkünkben már mi is írtunk egy aktuálissá vált problémáról az R6 kapcsán: ez nem más, mint a teamkill.

Szeretjük, de ezek nagyon hiányoznak – 3 funkció a fullos játékélményért

Nemrég alaposan szigorítottak a rendszeren:

  • Első megszegés: 30 percre tilt ki a matchmakingből
  • Második: 1 órára
  • Harmadik: 2 órára
  • Negyedik: 24 órára
  • Ötödik: 7 napra

A szezon első frissítése: szigorított és egységesített teamkill büntetés, Clash nerf, sok bugfix

Ez sokak nemtetszését váltotta ki: sajnos nincs statisztikánk róla, de nem lennénk meglepődve, ha Fuze népszerűségi rátája (főleg alacsonyabb szinteken) vissza is esett volna valamicskét.

Képtalálat a következőre: „fuze rainbow six siege”

Az elsőként linkelt cikkben már feldobtunk egy egyszerű megoldást a problémára: szimplán meg kéne kérdezni a lelőtt játékost, hogy szándékos volt-e a gyilkosság, vagy sem.

Persze tudjuk, hogy nem lenne ez sem tökéletes, hisz akár csak dühből is rányomhatna a szenvedő fél az “igen” gombra, de hisszük, hogy lenne egy vastag réteg, aki tovább tudna lendülni ezen, és nem rúgatná ki a teamkillert.

Nemrég két nagyobb internetes portál is, a VGR és a PC Gamer is lehozta hírként ez utóbbi ötletet (mely természetesen amellett, hogy evidens, rengeteg ember fejében megfordult már).

Egy pillanatig sem mernénk biztosra állítani, hogy a Ubisoft megtörhet a nyomás alatt (azért ezt már nevezhetjük annak, a mértékét mindenki döntse el maga), viszont korábban már volt arra példa, hogy végül hallgattak a közösségre – elég csak a legutóbbi Rook skint megemlíteni.

Kisbabából ismét az egyik legkeményebb védő: végre átdolgozták a Rook elite skint!

A nagy hallgatás okát nem értjük – többeket betaggeltek Redditen a Ubisoftosok közül, de semmi válasz. Ha tippelni kéne, akkor azt mondanánk, hogy dolgoznak egy jó megoldáson, csak nem tették még közzé – emlékezzünk vissza, hogy a csalók elleni hadjáratról is később tudtunk csak meg részleteket.

Borító: wallpapersite.com/games/rainbow-six-siege-operation-black-ice-tom-clancys-5k-846.html; @Schris_Official

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva