PUBG

Csillaghullás helyett sztárparádé: Simán továbbjutottak a streamer All Star csapatok!


Igazi sztárparádénak lehettünk szemtanúi.

Szombat délután zajlott a MNEB PUBG harmadik kvalifikációja, ahol a rengeteg kiváló játékos mellett a magyar PUBG streamer élet krémje is képviseltette magát. A flank fantázianevű csapatban FoDa, Konti, omgezjonesy és KODIAK ragadott fegyvert. Míg a SpiritAnimals gárdáját TheVR Jani és bLYYY mellett kreszan és csobi/LegoTrooper21 erősítette.

Az első meccs

Nincs miről beszélni, kvalifikáció második körének első meccsén megmutatta erejét a flank négyese. A 4v2 szituációt gyakorlatilag nem lehetett elbukni, így nem kevesebb mint 15 killel zárták a meccset, elképesztő mennyiségű pontszámot szerezve ezzel.

Második meccs


A második meccsben egy nem annyira látványos, de annál inkább feszültséggel teli 1v1-et láthattunk FoDától és majkll-től. Gyakorlatilag az utolsó szűkülésig kivártak, ahol végül FoDa nyerte meg a tűzpárbajt. Külön kiemelendő, hogy csapata 10 öléséből mindet ő szerezte. Meglett a dupla, szép munka!

Harmadik meccs

A harmadik meccsen végén egy igazán kiélezett és pörgős 2v3 szituációnak lehettünk szemtanúi. Nem tudott élni emberelőnyével a fullpactum gárdája, így Markovnak sikerült első helyre behoznia csapatát. Eszméletlen kört ment az utolsó meccsen a ShadowZ csapat, 15 killt sikerült begyűjteniük.

És íme a mai 8 továbbjutó csapat, ők már tuti ott lesznek a jövő hétvégi Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság PUBG Playoff-ban!

Közzétette: Fusion TV – 2018. október 6., szombat

A szombaton továbbjutott csapatok

  1. flank
  2. ShadowZ
  3. iNcentive.PUBG
  4. SpiritAnimals
  5. fullpactum
  6. Owl’Nation
  7. Nagyerunkhaddmenjen
  8. EXE Esports.PUBG

Az első kvalifikáció továbbjutói (TOP 8): Katt!

A második kvalifikáció továbbjutói (TOP 8): Katt!

A negyedik, ma délután zajló kvalifikációra az alábbi linken jelentkezhettek: Katt! 

Az MNEB PUBG versenysorozatának következő állomása az október 13-án és 14-én (az időpont még változhat, amint bővebbet tudunk frissítjük a bejegyzést!) megrendezett Playoff szakasz lesz, ahonnan az út a novemberi PlayIT-en megrendezett offline döntőre vezet. Sok sikert kívánunk minden bejutott csapatnak!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva