League of Legends

Az All-Star gálán láthatjuk először az új hőst és az idei Snowdown Showdown tartalmakat


Lesz itt minden, csak győzzük kivárni...!

A Riot Games hivatalosan is bejelentette az idei All-Star gála időpontját és felépítését. Az idei esemény is inkább a szórakoztatásra fog koncentrálni, mint a komoly összecsapásokra.

Akik követik az esport közvetítéseket, azok már kaphattak egy kis ízelítőt abból, amit az All-Star eseményen láthatunk majd decemberben. A december 6-8-ig kiírt rendezvényen, idén először, nemcsak profi játékosok fogják képviseltetni magukat, hanem olyan tartalomgyártók is, akik valamilyen szinten kapcsolatban állnak a Riot Games-zel. Ilyen tartalomgyártó például a megosztó személyiséggel rendelkező Tyler 1, aki egyébként már egy showmeccs keretein belül idén már látható volt hivatalos Riotos esportrendezvényen. Az NA LCS döntőjének hétvégéjén a kilátogatók láthattak egy bemutató mérkőzést, korábbi ex-esportolók és tartalomgyártók vegyes felállásában. Most már hivatalos, az a mérkőzés egy “béta tesztje” volt annak, amit az All-Star gálára tartogat a Riot Games.

 

Persze nem csak ezért lesz érdemes követni a rendezvényt decemberben, a kiadó a hivatalos bejelentésében azt üzente a közösségnek, hogy tele lesz érdekes újdonságokkal az esemény. Például az All-Star gálán láthatunk majd először tartalmakat (új skinek, esetleges játékmódok) az idei Snowdown Showdownból. Valamint nagyon úgy fest, hogy a League of Legends legújabb hőse is ekkor fog felbukkanni először.

“Fans will see what the pros can do with a colorful and curious new addition to the rift, get an early look at what this year’s Snowdown has in store, and more.”

A “színes és különös” hős előzetese – Riot Games

Az előrejelzések alapján a profik egy teljesen új, “színes és különös” valamivel fogják lenyűgözni a nézőket. Nos, ha követtük az idei bejelentéseket, akkor tudhatjuk, hogy éppen ezzel a két jelzővel illette korábban az új hőst Riot Reav3, az egyik korábbi Champion Roadmapben. Ezen felül egyetlen egy dolgot tudunk a szóban forgó karakterről, hogy egy mage-re lehet számítani a személyében.

Bőven lesz tehát miért követni a decemberi eseményt, bár egy kicsit szívfájdító, hogy előreláthatóan még két hónapot várnunk kell az új hős bejelentésére.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva