Counter Strike

KennyS? Az meg ki? A franciák új AWP-királyát ezentúl ZywOo-nak hívjákA Waterboys ötöse ellenállás nélkül masírozott végig saját csoportján.

A GG.Bet – IEM Chicgao selejtező tornáján 16 európai csapat feszült egymásnak, egyedül a győztes utazhat a chicagói versenyre. A francia sztármix beugróként érkezett a C-csoportba, ahol a Spirit, a Space Soldiers és a 3DMAX ellen bizonyíthatták tudásokat.

És minimális gyakorlás után, első versenyükön ki is jutottak a csoportból, ráadásul az első helyen.

A csoportdöntőben Bo5-ben verték a Spiritet 3:1-re, a francia csodagyerek ZywOo ezúttal is megállíthatatlan volt. Embertelen AWP killeket pakolt az ellenfélre, néha egymaga eldöntve a köröket. Nézzétek meg alaposan a fenti videót. Különösebb támogatás nélkül egyedül megy előre az AWP-vel, és egyedül is tisztítja meg banánt. RpK és apEX ugyan tele vannak gránáttal, ZywOo-nak nem kell a támogatás, megoldja egyedül. A CT-k csak úgy szórják ki a vakítókat ZywOo elé, de ő csak meg előre és aprít az AWP-vel.

Ilyen támadó entry-ket ritkán látunk ezzel a fegyverrel, úgy tűnik kennyS-nek komoly kihívója akar végre a “legjobb francia AWP-s” díjáért. Ugyanis valljuk be, Happy, SIXER, vagy akár shox sem volt ellenfél neki ezen a poszton.

De úgy tűnik ZywOo-nak jó esélyei vannak rá, hogy letaszítsa kennyS-t erről a trónról!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva