Fifa

Hajszálon múlott a Top 100 – íme molnargabo Weekend League csapata


26 győzelemmel zárta a hétvégét a magyar játékos.

Aki kíváncsi volt arra, hogy miként teljesít molnargabo most hétvégén a Weekend League-ben, az élőben követhette az eseményeket, hiszen végig pörgött a stream a magyar FIFA-játékos Twitch-csatornáján.

Gabo célkitűzése meglehetősen konkrét volt: legalább 27 győzelmet szeretett volna elérni a 30-ból, ugyanis így lehet megszerezni a FIFA 19 Global Series részvételt biztosító FUT Champions Verified státuszt, emellett szinte biztosan Top 100-as helyezést jelentett volna számára a Weekend League befejeztével. Nos, a jóslat olyan szempontból végül bevált, hogy a 27 győzelmesek tényleg befértek a Top 100-ba, molnargabo számára azonban végül eggyel több vereség csúszott be a “tervezettnél”, így a 26/30-as mérleggel – még ha csak hajszállal is, de – lemaradt a kitűzött céltól.

Aki kíváncsi arra, hogy a magyar játékos milyen csapattal rohamozott a hétvégén, az az alábbi képen láthatja a kezdő tizenegyet. A 4-3-3-as felállásban a határozottan félelmetes Hazard, Neymar, Mbappé trió alkotta a támadósort, a középpályáról Kanté, Pogba és egy Icon, Stoichkov szervezték a játékot, a védelmi falat pedig Alba, Ramos, Varane és de Marcos négyeséből építette fel Gabo.

A kritikus 27 győzelem és a Top 100 ezúttal tehát nem lett meg, de még nagyon a szezon elején járunk, így szerencsére bőven van még idő formába lendülni és kvalifikálni a globális versenysorozatra. Egy hét múlva remélhetőleg már örömteli hírekkel tudunk szolgálni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva