Hearthstone

BM után kínos vereség: valaki tanítsa már meg Toastnak a deck tracker használatát


Csúnya benézéssel bukta a meccset a streamer.

Még a legnagyobb streamerekkel is megesik, hogy időnként súlyosan benéznek egy-egy helyzetet – ilyen szituációba keveredett legutóbbi közvetítésében DisguisedToast is, akit kicsit megkavart a fatigue-mechanika.

A fenti klipben az látható, hogy mindkét játékos paklija elfogyott, de mivel az 5 HP-ban élő Toast még csak most fog húzni először, ezért az ellenfél hősképességéből érkező 3 sebzéssel együtt is túléli a következő kört, míg a másik játékos belehal a fatigue-be – Toast legalábbis ezt számolta. Még a saját békáját is kinyírta egy kis BM gyanánt.

Igen ám, csak elfelejtette, hogy korábban már benyelt három fatigue sebződést.

Konkrétan az történt, hogy egy Shudderwock egy Coldlight Oracle effekjével előbb elégette a dekcjét, majd Yogg-Saron képessége üres pakli mellett húzatott vele 3 lapot egy Lay on Hands által, majd egy Dire Frenzy bekevertetett 3 békát a deckjébe. Ilyenkor pedig természetesen nem nullázódik a fatigue sebződés, csak későbbre tolódik. A legszebb az, hogy ezt mutatja is a deck tracker a jobb alsó sarokban, ahol az olvasható, hogy 4-et fog sérülni.

Toast a jelenet végén szó szerint el is bújt szégyenében – már csak azért is, mert Brann és Electra kijátszásával több outja is lett volna az adott szituációban a Hagatha hősképességének köszönhetően (pl. Healing Rain, Lava Burst, Lightning Bolt, Tidal Burst stb.).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva