Hearthstone

Beindult az Odd Druid-őrület? Kibler ezzel a paklival remekelt mostanában


Meccsei 70 százalékát megnyerte a streamer.

Éppen tegnap olvashattatok nálunk egy Odd Druid pakliról, amely a jó ideje meta decknek számító Taunt verziót kombinálta a páratlan mechanikával. Cantelope jutalma egy High Legend helyezés lett.

Véletlen egybeesés csupán, de most a népszerű streamer, Kibler is az Odd Druid kapcsán számolt be személyes sikerekről. A Taunt verzió helyett ő egy szinte kizárólag minionokra építő midrange változatott tett össze, amivel elmondása szerint a meccsek nagyjából 70 százalékát megnyerte.

“Nagyon erős az aggro ellen, emellett kellő nyomást tud gyakorolni a kontroll, midrange és kombó deckekkel szemben” – írta a pakliról.

Íme az általa használt lista:

Kibler Odd Druid paklija
AAECAZICBiTeBZAHo+YCnvgCoIADDLQFiwiaCMrDAsrLAvfMApjSAvnmAv3qAtjsAovuAvr+AgA=

A felturbózott hősképesség igen komoly board kontroll lehetőségeket biztosít az első körökben, maguk a lények pedig szintén ezt az irányt képviselik – akik a trade-elgetést és a boardról megszerzett előnyt élvezik leginkább a Hearthstone-ban, azok biztosan jót fognak szórakozni a paklival.

A ritkábban látott lapok közül szerepel a pakliban a Gloom Stag, ami kifejezetten ehhez az Druid verzióhoz készült, de a mostanság nem túl gyakran játszott late game Druid páros, az Ancient of War és a Cenarius is helyet kaptak a deckben. A rengeteg nagy HP-val rendelkező Taunt miatt egyébként elég komoly értéket lehet kinyerni az olyan lapokból, mint a Void Ripper, a Cobalt Scalebane, a Fatespinner vagy éppen a már említett Cenarius – pláne akkor, ha az ellenfél nem számít rájuk.

A lényes jelleg és az erős, rugalmasan alkalmazható Hero Power miatt a pakli elég jól igazodni tud szinte bármilyen matchuphoz – bizonyára ennek köszönhető az is, hogy Kibler ennyire jó winrate-et ért el vele, hiszen kellő játéktudással kombinálva a meglepetés ereje sok meccset hozhat. Próbáljátok ki bátran!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva