PUBG

Közel 200 ezer játékost bannolt az új anti-cheat – A PUBG Corp. nyilatkozott!


Ennyire jól dolgozik az új védelem, vagy csak többen csalnak?

Nem titok, hogy a játék legutóbbi frissítése egy újabb “házon belüli” anti-cheatet hozott magával. A changelogban leírtaknak megfelelően egy rövidebb ideig még eldönthettük, hogy akarjuk-e használni, azonban pár napja már erre nincs lehetőségünk.

A játék az új védelem mellett rengeteg, talán még túl soknak is nevezhető módszerrel igyekszik megállítani a csalókat. Ilyen a széles körben használt és jól ismert BattlEye és EAC. Ezen kívül használják még .exe fájloknál a Themida-t, illetve több házon belüli kliens oldali (pl. Xenuine) és szerver oldali megoldásokkal is dolgoznak.

Úgy látszik az új anti-cheat is beváltotta a hozzá fűződő reményeket, az elmúlt 14 hét legerősebb banhullámját hozhatta el. Több mint 183000 játékost vágott ki a rendszer egy hét alatt! Az e heti adatok után még okosabbak lehetünk, hiszen az lesz az első teljes hét ahol már az új védelem is dolgozott.

Már nem csak a gyakorlópályán kaphatsz jogtalan kitiltást: Vigyázz Miramaron is!

Persze könnyen lehet, hogy pár igazságtalan kitiltás is becsúszott, nem lenne meglepő.

Szerencsére a PUBG Corp. is reagált a reddites bejegyzésre: Hawkinz, a PUBG kommunikációs menedzsere elmondása alapján nem szerettek volna eddig adatokat közölni a kitiltásokról, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a jövőben számíthatunk egy hivatalos bejegyzésre ezekkel a számokkal kapcsolatban. Várjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva