Fortnite

Melyik a magyar játékosok kedvenc Battle Pass csomagja? – Szavazás


A szezonról már tudunk, na de mi a helyzet a Battle Pass tartalmakkal?

Lassan két hete, hogy első születésnapját ünnepelte a Fortnite: Battle Royale. A videojátékipart megreformáló ingyenes lövölde 2017. szeptember 26-án látta meg a napvilágot, s rá körülbelül fél évre, meghódított mindent. A hype még azóta is tart, jelenleg is az egyik legjátszottabb online játék a világon.

Hogy mégis hogyan tud fejlődni és fennmaradni ennyi ideig egy ingyenes játék? A válasz egyszerű, a mikrotranzakciók tartják életben. Az Epic Games kiválóan csinálja, hétről hétre új megvásárolható tartalmakkal “ostromolja” a közösséget, amik mivel minőségiek, tonnaszámra adódnak el. Ám nem csak az Item Shop az, ami komoly bevételi forrás, a Fortnite: Battle Royale tökéletesítette a Battle Pass-t, amely egy “szezon bérlet”, tele tartalmakkal. A Battle Pass tele van jobbnál jobb játékbeli tartalmakkal, félelmetesen olcsó áron. Az emberek megvehetik 950 V-Bucks fejében, s mindezért közel tízszeres értéket kapnak. Az egyetlen dolog, amit a Battle Pass-szel rendelkező játékosoknak tenniük kell, az a játék. Lényegében ezzel a Battle Pass-szel kötelezik el a játékosokat, ugyanis nem két perc mind a 100 Tiert kimaxolni. Mivel hihetetlenül értékes, így nagyon sokan beruháznak a szezononként változó Battle Pass-re, így a játékosbázis sem ingadozik hatalmas mértékben.

Battle Pass tartalmak – Epic Games

Ám ahogyan az előbb is említettük, minden Battle Pass más és más. Eddig hat szezon jelent meg a Fortnite: Battle Royale “karrierje” során, ebből öt darab Battle Pass csomag volt megvásárolható. Minden szezon kapott egy tematikát, így a Battle Pass ajánlatok is ez alapján változtak. Mi most arra vagyunk kíváncsiak, hogy a magyar közösség mely csomagot kedvelte a leginkább. Fontos, most nem a kedvenc szezon érdekel minket, azt szeretnénk kideríteni, hogy mely skin-csomagok voltak a véleményeitek szerint a legjobbak!

Íme egy kis segítség:

Season 2 Battle Pass – Epic Games
Season 3 Battle Pass – Epic Games
Season 4 Battle Pass – Epic Games
Season 5 Battle Pass – Epic Games
Season 6 Battle Pass – Epic Games

Most, hogy felelevenítettük az elmúlt szezonok Battle Pass ajánlatait, lássuk a hazai közösség szívéhez melyik csomag áll a legközelebb:

Köszönjük a szavazatodat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva