Counter Strike

Mától 1900 dollár jár az első bukott körért! Kiszámoltuk mit jelent az UPDATE a gyakorlatban


Az új gazdasági rendszer fenekestül forgathatja fel az eddig megismert CS:GO metát.

Ahogy a reggeli UPDATE-ből már tudjuk, 1400 helyett mostantól 1900 dollár jár az első bukott körért mindkét oldalon. A +500 dolláros emelés hatásait a körökre egyelőre még csak találgatni tudjuk.

A Valve állítása szerint azért hozták be a változást, hogy a pisztolykör ne számítson irreálisan sokat. Kiszámoltuk a lehetséges forgatókönyveket a meccsek elejére, avagy ezt hozhatja az új gazdasági rendszer a gyakorlatban.

Terror oldal

Bukott pisztolykör utáni második kör

Pisztolykörben a legtöbb játékos kiskevót választ, így 150 dollár megmarad a pisztolykörből a második körre. Ehhez jön a bukott körért +1900, ami bőven elég egy jó Force körhöz. 2050 dollárból a teljesség igénye nélkül az alábbi kombók vásárolhatóak:

  • Kiskevó + UMP + Flash
  • Kiskevó + MAC-10 + 2 Flash
  • Nagykevó + CZ75 + Smoke + Flash

Ha a pisztolykörben bombát is rakott a Terror csapat, akkor persze még durvább a helyzet. Ilyen esetben ugyanis 2850 dollárból vásárolhatnak:

  • Kiskevó + Galil AR + Flash
  • Nagykevó + UMP + Smoke + Flash

Bukott pisztolykör + bukott második kör utáni harmadik kör

Ha a második körben ECO-zott a csapat, a harmadik körre 150 + 1900 + 2400, vagyis 4450 dollár áll a számlákon. Itt igazából számolgatni sincs értelme, hogy raktak-e közben bombát vagy nem, ez szinte mindenre elég:

  • Nagykevó + AK-47 + Smoke + 2 Flash

Ha már egy kill összejött akár a pisztolykörben, akár a második körös ECO alatt, vagy volt út közben egy bomba plant, a harmadik körben vehető a kevó nélküli AWP is.

Ha a második körben Force körön volt a Terror csapat de elbukták, akkor elképzelhető, hogy csak a 2400-as loss bonus áll rendelkezésre. Ahhoz, hogy a negyedik körben full fegyveres kört lehessen hívni, kb 4800 dollár a cél. A harmadik körben tehát minimum egy pár gránát vagy egy pisztoly mindenképp belefér még a full ECO-ba is.

CT oldal

Bukott pisztolykör utáni második kör

CT oldalon ugyebár tudjuk, sokkal drágább az élet, de azért az új UPDATE itt is segít. 2050 dollárból ugyanis egész jó védekező felszerelések vásárolhatóak:

  • Kiskevó + UMP + Flash
  • Nagykevó + CZ75 + Smoke + Flash

Bukott pisztolykör + bukott második kör utáni harmadik kör

Ezzel az UPDATE-tel megjelenik a harmadik körös CT vásárlás fogalma. Ha ugyanis a bukott pisztolykör után egy ECO érkezik, a harmadik kör már fullos lesz a CT oldalon is. 150 + 1900 + 2400, vagyis 4450 dollár költhető el, ami sok mindenre elég:

  • Kiskevó + M4A1-S/M4A4 + 2 Flash + Smoke

Illetve itt is él az AWP lehetősége, ha az első két körben legalább egy kill beakadt valakinek. 4750-ből kevlár nélkül simán rávehető az AWP a harmadik körre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva