PUBG

Ez most nem jött össze: Komoly problémák akadtak a szerverkarbantartás következtében


Ezúttal patch nélkül sikerült kisebb káoszt okozni, a spagetti kód egyre jobban a fejlesztők ellen van.

Azt megszoktuk már, hogy az update-ek után be szokott csúszni 1-2 probléma, de ezekhez hozzászoktunk már és igazából a konkurens játékfejlesztőknél sincs ez másképp (elég ha a Fortnite-ra gondolunk). Az viszont elég szokatlan, hogy a szerverkarbantartás után egyáltalán nem klappol valami, pedig épp hogy ilyenkor szokták rendbe vágni a szervereket és ilyenkor szoktuk reszponzívabbnak érezni az egész játékot.

Ma hajnalban le is zavarták a karbantartást, most viszont annyi új hibába futottak a játékosok, hogy az már tényleg elég zavaró. Azt nem tudjuk, hogy ezek a 22. frissítésnek köszönhetőek vagy a szerverkarbantartás volt a ludas értük, de valami egész biztos nincs rendben.

Az új régiózárral például még több gond akadt, egyszerűen nem a legközelebbi megfelelő szerverre dobja a játékosokat, hanem mondjuk az 5000 kilóméterrel arrébb lévőt tartja ideálisnak a játék. Ezzel a problémával rengetegen küzdenek, de magunk is ellenőrizhetjük ezen a weboldalon, így elég hamar kiderül, hogy a megfelelő szerveren vagyunk-e.

A Matchmakinggel további problémák vannak, valamiért nem akar bedobni a mérkőzésbe időnként és a fentebbi -eddig nem látott- hibaüzenetekbe futhatunk bele.

terrible desync lately from PUBATTLEGROUNDS

A desync még mindig zavaró probléma, ami a karbantartás után egyébként sokkal kevésbé szokott jelen lenni.

A karbantartás után bizonyos szerverek egyszerűen feladták a szolgálatot és meccs közben kifagytak, visszacsatlakozni nem lehet, ilyenkor új játékot kell kezdenünk.

A gyakorlópályába pedig mostantól bele tudunk esni, vagyis pontosan a pálya alatti vízrétegbe.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden játékosnál kötelezően elő fognak fordulni a fentebbi hibajelenségek, de sajnos elég sok panasz érkezett, amelyek hasonló hibákról számoltak be. A PUBG Corp. egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva