Fifa

Mikor jönnek a Weekend League jutalmak és mik lesznek azok?


Tudnivalók a FUT Champions kapcsán.

A nemrég lezárult Weekend League kapcsán rengetegen kérdezték, hogy mikor várhatóak a kapcsolódó jutalmak. Az EA Sports – részben emiatt is – közzétette a legújabb Pitch Notes szösszenetet, melyben a FUT Champions Weekend League reward-rendszerét járják körül alaposabban.

Mikor kapjuk meg?

A Weekend League-ért járó jutalmak minden esetben csütörtök este 8 órakor fognak megérkezni itteni idő szerint – ha esetleg ebben változásra lehet számítani, azt mindig jelezni fogják nekünk a hivatalos Twitter-csatornán. A jutalmakat a játékon belül, illetve a Web és a Companion Appon keresztül is be lehet zsákolni, de fontos, hogy csak akkor járnak, ha minimum 5 meccset lejátszottatok.

FUT Champions pontok

A pontokat szintén az említett időpontban kapjuk meg, attól függően, hogy milyen eredménnyel zártuk a Weekend League-et. Fontos, hogy egyszerre maximum 2000 lehet belőlük, így ha ez összejött, akkor érdemes rögtön beváltani egy Weekend League tokenre, hiszen 2000 fölé nem mehet a pontszámunk. Ami a mennyiségeket illeti: minimum 250 pont mindenkinek jár a Weekend League után, akik pedig legalább 11 győzelemig eljutnak, azoknak már 2000 pont jár, vagyis garantált az újbóli kvalifikáció.

A jutalmak

A FUT 18 havi jutalmai helyett immáron heti jutalmakra számíthatunk a Weekend League-ben, és azok, akik legalább Silver 3 szintig eljutnak, mindig a legfrissebb Team of the Weekből választhatnak maguknak játékosokat. Most csütörtökön tehát a mai napon érkező TOTW4 felhozatalából lehet majd szemezgetni.

A TOTW3

Hogy ki mennyi játékost pickelhet, azt itt láthatjátok:

  • Silver 2-3: 1 játékos, 2 lehetséges opció, max. 84 OVR rating
  • Silver 1: 1 játékos, 3 lehetséges opció
  • Gold 3: 2 játékos, 3 lehetséges opció
  • Gold 1-2: 2 játékos, 4 lehetséges opció
  • Elite 1-3: 3 játékos, 5 lehetséges opció
  • Top 51-100: 4 játékos, 5 lehetséges opció
  • Top 50: 5 játékos, 5 lehetséges opció

Azoknak tehát, akik jól szerepeltek a legutóbbi Weekend League-ben, érdemes szorítaniuk azért, hogy minél jobb játékosok kerüljenek be a Team of the Weekbe, hiszen a hét csapatából szemezgethetnek majd a legjobbak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva