Hearthstone

Emlékeztető: ne felejtsetek el bajnokot választani, különben bukjátok az ingyen pakkokat!


Hamarosan véget ér a Choose Your Champion akció

Már csak egy napot kell várni és elstartol az ősz legnagyobb Hearthstone-versenye, a Fall Championship, melyen újabb négy játékos vívhatja ki a kvalifikációt a jövő évi világbajnokságra. Összesen 16-an csapnak össze azért, hogy bejussanak a továbbjutást érő Top 4-be, a Blizzard pedig szokás szerint becsempészett egy kis extra izgalmat a versenybe, hiszen – ahogy arról korábban már írtunk – ezúttal is van Choose Your Champion akció.

Ha eddig még nem választottál bajnokot, akkor siess, mert a Blizzard itteni idő szerint csütörtök hajnalban lezárja a játékot!

A 16 induló

Mit kell tennem?

A feladat nagyon egyszerű: el kell látogatni erre a weboldalra, ahol bejelentkezés (jobb felső sarok) után a Select Your Champion résznél kiválaszthatod, hogy szerinted ki lesz a bajnok. Egészen október 10-ig lehet szavazni.

Mitől függ, hogy mennyi pakkot nyerek?

Minél messzebb jut az általad választott játékos a tornán, annál több ajándék pakk jár, de minimum 1 darabot mindenki kap, aki részt vesz a játékban! Maximum 4 darab The Boomsday Project pakk nyerhető.

  • 1 Boomsday pakk mindenkinek jár, aki szavaz
  • +1 Boomsday pakk, ha a választott játékos továbbjut a csoportból
  • +1 Boomsday pakk, ha a választott játékos továbbjut az elődöntőbe
  • +1 Boomsday pakk, ha a választott játékos továbbjut a döntőbe

Fontos, hogy a pakkokat a versenyt követően kapja csak meg mindenki.

Kire szavazzak?

Előzetesen mi justsaiyant javasoltuk, mint legfőbb esélyes, aki az elmúlt időszakban elképesztő formában játszik. Azóta pedig számolgattak is egy kicsit a játékosok, és a lineupok, a csoportbeosztások és a winrate-ek alapján szintén joggal lehet bízni abban, hogy a Tempo Stormot képviselő amerikai a döntőig jut.

Hogy rajta kívül ki érhet még oda, azt nehéz megmondani, mert nagyon kiegyenlítettnek tűnik a mezőny, de Ryvius, Sintolol, Tincho és Caimiao neve elég sok helyen visszaköszön. A lényeg, hogy ha még nem választottatok bajnokot, akkor gyorsan tegyétek meg, hiszen legalább 1 csomag garantált!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva