Hearthstone

Ez meg mi a fene? A Druid-gyűlölők mától egy újabb decket utálhatnak


Caravaggio Top 50 Legendig jutott a Seaforium Druiddal.

Bár a The Boomsday Project még csak két hónapja jelent meg, mégsem állíthatjuk, hogy a legutóbbi kiegészítő komolyan felkavarta volna a meta állóvizét, amit jól mutat az is, hogy mostanság már nagyítóval kell keresni az új ötleteket. Most szerencsére találtunk egyet!

Az “elkövető” nem más, mint egy amerikai játékos, Caravaggio, aki a Seaforium Bomberre építő Seaforium Druiddal a napokban Top 50 Legendig vitézkedte el magát. Hogy mi is akar lenni pontosan ez a deck? Íme a paklilista:

Caravaggio Seaforium Bomber paklija
AAECAZICBv4Bz8cCmdMCm+gCw+oC9fwCDEBf6QHkCKDNAofOApjSAp7SAtvTAr/yAvH8AvWAAwA=

Hogy mennyire stabil alapokra építkezhet jelenleg a Druid, azt kiválóan mutatja a bal oldali oszlop – ha kivesszük a deckből az 5-6 kifejezetten ide illeszkedő kártyát, akkor nem feltétlenül tudnánk megmondani, hogy melyik kombó Druiddal állunk szemben a sok közül.

A legújabb változat a már említett Seaforium Bomberre épít, ami egy 5-öt sebző bombát rejt el az ellenfél deckjében. Vagyis egy meglehetősen alternatív kombó deckről beszélünk, hiszen nincs garantált win condition, mint például a Mecha’thun esetében, sem OTK, mint mondjuk a Malygos pakliban. A cél “mindössze” annyi, hogy minél több bombát kell az ellenfél deckjébe keverni, amit leginkább az alábbi “csomag” segítségével tud elérni a deck:

  • Twig of the World Tree
  • Flobbidinous Floop
  • Zola the Gorgon
  • Augmented Elekk

Alternatívaként ott van még a deckben az Elise the Trailblazer is, hiszen ez a lap is remekül kombózik az Augmented Elekkel: ha sikerül 2-3 Un’Goro pakkot is bekeverni a paklinkba, akkor simán lapelőnyből is nyerhetünk akár. Ez főleg azokban a matchupokban fontos és reális stratégia, ahol – például a sok armor miatt – nehéz sebzéssel kinyírni az ellenfelet.

Ha az olyan deckeket szereted, amikkel meg lehet lepni az ellenfeleket, akkor Caravaggio agyszüleménye több mint ideális választás, hiszen a “Seaforium-csomagra” egészen biztosan nem számít senki. Jó mókázást mindenkinek, aki úgy dönt, hogy kipróbálja!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva