PUBG

Shroud szerint az új rangrendszer értelmetlen

Sn0w - Farkas Máté - 6 éve Címkék: pubg, shroud,

Shroudot egyáltalán nem nyűgözte le az új update és a PUBG újításai.

A 22. update egyik nagy újítása a rangrendszer a régiózár mellett, ám egyik sem épp úgy sült el, ahogy azt gondoltuk. Míg az előbbi csak látszólagos, tehát míg elméleti síkon van MMR, azaz azonos rangú játékosokat kellene összedobnia a meccs során, addig a valóság nagyon nem ezt mutatja. A régiózárról pedig kár beszélni, az egész egy katasztrófa, ami a mai szerverkarbantartás során a korábbinál is szörnyűbb lett. Aki követi shroudot, az észrevehette, hogy az utóbbi időben egyre többet Fortnite-ozik és Rainbow Six Siege-ezik, a PUBG pedig sokkal kevesebbszer kerül elő a polcról. Az ex-pro egyre negatívabban nyilatkozik a játékról, most a rangrendszerről fejtette ki a véleményét:

“Az új rangok semmire sem jók. Az update haszontalan, a rangok csak annyit takarnak, hogy odaraktak egy emblémát a neved mellé, ennyi, mindössze ennyit csináltak. Korábban is voltak rangok  a játékban, most csak odaraktak egy jelet mellé.”

A streamer korábban a játékosbázis miatt is szót emelt, szerinte sem hiába lépnek le a játékosok, ráadásula 22. update óta rengeteg problémával küzd a cég.  Shroudnak egyébként igaza van a rangrendszerrel kapcsolatban, de szerencsére ez még csak a kezdet, legalábbis a PUBG Corp. szerint, akik azt állították, hogy azért ilyen kezdetleges minden, mivel még csak béta állapotú az egész. A jövőben elvileg jön majd számos újítás, persze tudjuk, hogy ígéretekkel már tele van a padlás.

A FIX PUBG kampányban lévő ejtőernyő/karakter mozgás/repülőgép optimalizációkat mind szeptemberre ígérték és számos probléma vár még megoldásra. Azért azt is látjuk, hogy az utóbbi időben összekapták magukat és végre figyelnek a közösség kéréseire, de ezekkel az update utáni hibákkal egyre jobban leírják magukat a játékosok szemében. Reméljük hamarosan végre összejön az az újraírt játék és végre ismét szárnyalni fog a PUBG úgy, mint a kezdetben.

Ezt olvastad már?

Az iskolakezdés alkalmából tovább erősödött a CS:GO, ellenben a PUBG-val

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva