Fortnite

A Skull Troopert kivégezte az Epic Games – Hamarosan jöhetnek a többiek?


Szépen lassan eltűnnek az igazán ritka kinézetek a játékból és általánossá válnak.

Nem sok igazán ritka Outfit maradt már a játékban, főleg, hogy szépen lassan elkezdte “kilőni” őket az Epic Games. Kezdte ezt korábban a Red Knighttal, folytatta mindezt a Power Corddal, majd pedig most a Skull Trooper is visszatért körülbelül egy év után az Item Shopba, masszívan megrontva a kinézet értékét.

Tény, annyi pozitívuma volt az új Skull Trooper ciklusnak, hogy további lehetőségeket kaptak a skin birtokosai, már többféle verziót is látni a pályán hála a több stílusnak, ami választható, valamint exkluzív kihívásokat és Back Blinget is kapott a skin. Sőt, az eredeti tulajok kaptak egy olyan recolor lehetőséget, amit az új tulajok nem érhetnek el, ez pedig a lila Skull Trooper verzió. Véleményem szerint ez egy hihetetlenül gyenge megoldás volt, már-már ocsmánynak is lehet nevezni a lila színben pompázó Skull Troopert, simán megtehette volna azt a kiadó, hogy meghagyja az eredeti tulajoknak a fehér kapucnis verziót, az új Skull Trooper pedig megkaphatta volna a feketét.

Így valamennyi értéket megtartott magának a Skull Trooper, de mivel szignifikánsnak nem mondható a régi és az új közötti különbség, így már nem fognak játékosok ezrei sóvárogni a régiért.

Melyek azok az Outfitek amelyek még tartják az értéküket?

A legritkább Fortnite tárgyak kategóriánként – Reddit – Epic Games

Még egy ideig a Ghoul Trooper ebbe a kategóriába sorolható, ám nagy valószínűséggel néhány héten belül az is visszatér majd az Item Shopba, éppen úgy ahogyan társa, a Skull Trooper tette. Valamint meglehetősen sokat érnek még a téli kinézetek, de ahogyan a tendencia mutatja, ez sem marad sokáig így.

Viszont a Renegade Raider talán megmaradhat igazán ritka kinézetnek!

Sokan úgy gondolták, hogy a Battle Royale mód egy éves születésnapja alkalmából visszakerül majd az Item Shopba a tárgy, ám ez nem történt meg, s azóta sem hallani pletykát arról, hogy visszatérne. Összességében nem lenne meglepő, ugyanis valamilyen szinten a Battle Pass elődjének kínálatába tartozott a Renegade Raider. Az első szezonban még nem volt Battle Pass, viszont volt egy úgynevezett Seasonal Shop, ami a benne elérhető tárgyakat bizonyos felhasználói szinthez kötötte. Nem vehettünk belőle meg akármit, el kellett érjük azt a mérföldkövet, aminek köszönhetően elérhetővé válik a tárgy, akkor pedig dönthettünk, hogy beruházunk-e rá, vagy sem.

Recon Expert – Epic Games

Ami viszont érdekes, hogy a játék aktuálisan legritkább kinézete gyakorlatilag egy sima Item Shop skin. Egyáltalán nem volt exkluzív, ám az emberek ingerküszöbét sem nagyon karcolta meg, így nem vásárolták agyon magukat a játékosok belőle. Érthető, hiszen 1200 V-Bucks-ba került anno, ennyibe került a Skull Trooper is az első megjelenésekor. Azóta nem is törte magát annyira az Epic, hogy visszahozza a tárgyat az Item Shopba, így a legritkábban előforduló Outfit jelenleg a játékban.

Egy biztos, az év végére egy rakás skin fog “értéktelenné” válni, ám egy-kettő lehetséges, hogy meg fogja úszni az Epic pénzhajhászását. (A szóhasználat miatt félreértés ne essék, ők csinálják jól!)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva