Counter Strike

Ez azért ciki… Egy hajszálon múlt, de végül kiesett a HellRaisers a StarLadderről


0:2-ről még felálltak a padlóról, de a Bo1-ek randomsága végzett a csapattal.

Kijev tulajdonképpen hazai pályának számít az ukrán szervezetnek. A HellRaisers ennek megfelelően nagy reményekkel várta a StarSeries i-League következő évadát, hogy hazai közönség előtt is bizonyíthassanak. A 16 csapatos versenyen ráadásul az esélyek is mellettük szóltak, hiszen a világranglista alapján csak 4 jobb csapat volt náluk a nevezők között. ÉS azt se felejtsük el, hogy Major legendák lettek Londonban, így a jó forma is adott volt.

A svájci rendszerben zajló szakaszt ismételten kimaxolta a HR, csak úgy, mint a Majoron. Rögtön az elején lementek 0:2-ig, majd hogy elkerüljék a csúfos kiesést, nyertek is kettőt. A továbbjutást eldöntő mérkőzésre megkapták a Vega Squadront, akik ellen még pályát sem buktak soha.

Ez valljuk be, elég biztatónak tűnt.

Ráadásul a legkönnyebb ellenfél voltak, jöhetett volna egy BIG vagy mousesports is ellenük. A pálya Inferno lett, ami a Vegának elég jó mapja, de bondikék is szeretik. Talán a srácok sem vették annyira komolyan, de a Vega annál inkább.

Az eredmény cserébe nagyon meglepő 16:7-et hozott. A félidőig semmi furcsa nincs, 5 betámadott kör nem is rossz. A Majorön is láthattuk, hogy a legtöbb csapat 4-5 kört tud csak támadni ezen a pályán, a meccs Ct-ben dől el. Ennek ellenére itt nem így volt. A Vega agresszivitása meglepte a csapatot, ami meglepés és valljuk be, egy kicsit ciki kiesést hozott a HR-nek egy könnyen verhető mezőnyben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva