Fortnite

Ninja teljesen kiégett a Fortnite-tól, hamarosan hanyagolni fogja a játékot


Ninjára rájár a rúd az utóbbi időben, teljesen kiégett a Fortnite miatt.

Aki követi a népszerű streamert, az egészen biztosan észrevette, hogy Ninja bizony kezdi megunni a Fortnite-ot. Nem csoda, hiszen napi 8 órában ugyan azzal a játékkal játszik. Az utóbbi időben egyre könnyebben felkapja a vizet az ellenfelein, leginkább a streamsniperek idegesítik. Pár napja odáig fajult a történet, hogy azt mondta, hogy alig várja már, hogy végre megjelenjen az új Black Ops és mehessen COD-ozni.

Persze ezen a Fortnite rajongók azonnal kiakadtak, míg mások legyintettek az egészre, hogy úgy is elfelejti és marad ugyanúgy a Fortnite-nál.

Nos láthatóan tévedtek, ugyanis az elmúlt 24 órában több alkalommal akadt ki Tyler a streamsniperek miatt. Mindenkit jelent, aki szerinte őt nézve jut előnyhöz, mellette pedig teljesen kiakad az ilyen esetek után.

Mielőtt azt hinnénk, hogy a streamsniperek az egyetlenek, akiktől a falra mászik Ninja, ez egyáltalán nem így van, lassan már a legkisebb dolgokon sem tudja túltenni magát. De hogy ott hagyná az egész játékot? Azt ugyan nem gondolnánk, de az könnyen lehet, hogy az új Black Ops elszipkázza egy időre a Fortnite elől.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva