Overwatch

“Doomfist csak azért jó, mert az emberek bénák” – az OW liga profija beszólt a nerfért síróknak


Streamen kritizálta a 45 éves Doomfistet a profi játékos.

Körülbelül egy éve velünk van már az Overwatch nigériai hőse, Doomfist.

Képtalálat a következőre: „doomfist overwatch”
forrás: playoverwatch

Talán még emlékszünk arra, hogy OP hősként érkezett a játékba, majd alaposan nerfeltek a Rocket Punch hitboxán, melynek következtében jelentősen visszaesett az ereje. Azóta átesett pár buffon, néha pedig Redditen felmerül, hogy túl erős a hős.

Erre reflektált az OW ligában szereplő Philadelphia Fusion profija, Josue ‘EQO’ Corona egyik streamje alkalmával. A DPS játékos híres széles hero pooljáról, azonban Doomfist nem valószínű, hogy jelen formájában bekerül a játszott karakterei közé:

“Doomfist csak azért jó, mert az emberek bénák. Ő igazából egy kib*szott sz*r karakter koordinált csapatok, vagy csak szimplán olyanok ellen, akik figyelnek rá. Még egy Lúcio is felveszi vele a harcot. Amikor látom a nerfért kiáltó posztokat Redditen az jut eszembe, hogy inkább buffolni kéne a játékosokon, mert Doomfist minden, csak nem OP” – hangzik el a streamen.

Az Overwatch League első szezonjában sem sűrűn került elő (inkább csak az utolsó másodpercekben az idő húzására volt jó), leggyakrabban a Los Angeles Gladiators játékosa,  João Pedro ‘Hydration’ Goes Telles játszotta.

Képtalálat a következőre: „doomfist overwatch”
forrás: playoverwatch

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nincs igaza EQO-nak: ultija könnyen kerülhető, az engage-eket meg például Brigitte tökéletesen le tudja védeni.

Borító: dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva