R6

Csapattársa nevének leírásáért bannolták az ártatlan játékost, a troll megúsztaPocsékul működik a Ubisoft rendszere, de változásokat terveznek.

Lehet, hogy elég sok mindent csinál jól a Ubisoft az R6 kapcsán, de egyet biztosan nem: ez a rendfenntartásáért felelős rendszer.

A játékon belüli automatikus tiltások nevetségesen sokféle szó alapján történhetnek, erről már korábban írtunk:

Ma már tényleg semmit sem szabad: Twitterét hirdette meccsen, rasszizmusért bannolta a rendszer

A report rendszer semmit nem ér (ha igen, akkor sem kapunk erről visszajelzést), a Teamkill miatt szigorított büntetéseken pedig változtatni kéne – már a sajtó is erről ír.

TK megbocsátás: már a világ gamer portáljai is ezen pörögnek – Egyre nagyobb a nyomás a Ubin

A játékbeli chaten való tiltás tényleg minden nyelvet figyelembe vesz, egy Reddites posztot osztunk most meg veletek.

“Shacei” felhasználó egy olyan csapattársat kapott az egyik ranked meccsén, aki 1 életpontig lőtte le társait – ezzel elkerülve a Teamkill miatti bant.

Több sem kellett a mesélőnek, all chatben elmagyarázta a szituációt, mely közben természetesen leírta a troll nevét is – ezt nem kellett volna.

Maricon_1488 a szemétkedő neve, ami spanyolul egy homoszexuális utalású kifejezés: ezt nem tűri a Ubisoft rendszere természetesen, repült is a jogtalan tiltás “Shacei”-re.

Felmerül az emberben a kérdés, hogy ha ezért tiltás jár, akkor felhasználónévként miért lehet választani?

Kis késéssel ugyan, de reagált az egyik Ubisoftos.

“Drasztikus változásokat tervezünk a toxikus viselkedés kezelésével kapcsolatban. Ezek megoldják azt a problémát, amibe te is ütköztél – további információkat akkor osztunk meg, amikor közel van a rendszer frissítésének élesbe lépése” – hangzott el a reakció.

Reméljük, hogy a szituációt megfelelőlen és főleg gyorsan kezeli a Ubisoft, mert nevetséges, hogy a Teamkiller megússza, az ártatlan játékost meg egyből tiltja a rendszer…

Borító: pm1.narvii.com/6527/bfb8fbbdbe1d401c7ff7f59bf4441ea8c63c494c_hq.jpg

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva