Counter Strike

Ennyi volt? Kispadra kerülhet Snax, új ötödik érkezhet a mousesports-hoz


A legfrissebb fejlemények fényében újabb cserére készül a mousesports, a legfrissebb tag Snax lehet az áldozat.

Az ex-Virtus.Pro-s játékos nem is olyan régen érkezett a csapathoz STYKO helyére, máris lecserélhetik a kezdőből. A vpesports.com információi szerint szerdán nem hívták meg a lengyelt egy csapatmegbeszélésre, amit közvetlenül a StarLadderen való rossz teljesítmény miatt trombitáltak össze. Ezen a rögtönzött meetingen a a csapat jövőjéről esett szó, érdekes fordulat, hogy Snax meghívót se kapott egy ilyen kiemelten fontos beszélgetésre. A rá utaló jelek és a csapathoz közel álló források szerint valószínű, hogy kispadra kerül.

Amióta itt van a csapatnál mousesports pont ugyanolyan kétarcú együttessé vált, mint amilyen a VP volt korábban. Utolsóként esnek ki egy Majorról, aztán megnyerik az ESL One New Yorkot…

  • ESL One Cologne 9-12. hely
  • ELEAGUE CS:GO Premier 3-4. hely
  • DreamHack Masters Stockholm 3-4. hely
  • FACEIT Major 15-16. hely (0:3-as kiesés, Minorről kell újrakvalifikálniuk)
  • ESL One New York 1. hely
  • StarSeries i-League 9-11. hely

Elég hullámzó a teljesítmény, de a legnagyobb érvágás kétségkívül a Major volt. Adja magát a kérdés:

Tényleg ültessék kispadra a frissen érkezett Snax-et, és ha igen, ki jönne helyette?

Többek szerint, amikor STYKO a csapatnál volt, sokkal hasznosabb support szerepet töltött be. Ismerjük jól, a leghálátlanabb role. A szlovák srác azonban egész jól művelte, a csapat mégis a kölcsönadása mellett döntött. Megérkezett Snax, aki aimban sokkal jobb STYKO-nál, ez tény. Azonban erre a support szerepre elég alkalmatlan, és ez a számokon is látszik. Valamint a csapat eredményein.

Jelenleg STYKO lehet a favorit az ötödik helyére, jelenleg a Cloud9-nál van kölcsönben. Persze dönthet a szervezet úgy is, hogy új játékost hívnak, valljuk be, sokan elfogadnák az ajánlatot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva