Counter Strike

Agyzsibbasztó szóviccek? Így kell feldobni egy halál unalmas meccsetAz eUnited vs. Spacestation meccsről egy év múlva már kizárólag ez a videó fog csak eszünkbe jutni, más tutira nem.

Az ESL Pro League mellett szépen csendben csordogál az ECS hatodik szezonja is. De tényleg csak szép lassan, nem sietnek sehova. A Renegades, az NRG és a compLexity például még 0 meccset játszottak, így csak pár csapat akad, akikre érdemes odafigyelni.

Reméljük senkit nem sértünk meg azzal, hogy az eUnited és a Spacestation nem tartozik éppen közéjük.

A két csapat egymás elleni meccsei két EUnited győzelmet hoztak,egy 16:8-as és egy 16:6-os mapon. A kaszterek az egyoldalú játékmenet hatására a végén már magukat kezdték szórakoztatni, és ekkor találták meg maguknak a Spacestations űrpoénjait.

James Bardolph és Henry G csak úgy szórták az űr-utalásokat, amit a Spacestations a meccs után összegyűjtött egyetlen videóba:

Buzz lightyeartől az Interstellarig volt itt minden, és úgy tűnik a viccek célkeresztjében álló Spacestation sem vette rossz néven a dolgot. Akinek még péntek este is elsőre leesett mindegyik szóvicc, az igazi űrutazás fan lehet, nekünk azért meg kellett nézni párszor.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva