Counter Strike

A közösség segítségével akarja LAN-ra juttatni magát az új francia sztárcsapat


A Vitality egyelőre bárhol, bármikor, bármivel beéri.

Az új francia sztárcsapatnak kikiáltott Vitality nem válogat. Friss együttesként egyelőre semmilyen referenciát nem tudnak felmutatni, pusztán a csapatban rejlő potenciált:

  • NBK és Happy két Major győzelemmel büszkélkedhetnek, valamint a CS:GO világbajnokságot is, még 2015-ben.
  • Egy kicsit lemaradt tőlük apEX, neki “csak” egy Major győzelem jött eddig össze karrierében, de a Világbajnokságon ő is ott volt a francia győzelem idején.
  • RpK igazi Source legenda, 2008-tól három éven keresztül halmozták a sikereket az ESWC győzelemtől a CPH Games megnyeréséig. CS:GO-ban ECS és DreamHack győzelmek kísérték visszatérését.
  • ZywOo pedig a nyers tehetség, aki iskolai tanulmányait befejezve végre kizárólag a játékra koncentrálhat.

Azonban hiába a szupercsapat, ha nincs hol játszani! Egyelőre egyetlen kvalin, az IEM Chicago európai selejtezőjén léphettek pályára, ott eddig 100%-os a csapat. A nagyobb kupákat és versenyeket viszont egyelőre csak távolról figyelik, hiszen meghívót nincs miért kapniuk, Vitality néven még semmit sem villantottak.

Éppen ezért a csapatkapitány NBK a szervezők, rajongók és játékostársak segítségét kérte, hogy segítsenek bejutni nekik egy bármilyen LAN-ra.

“Alig várjuk, hogy LAN-okra mehessünk. Aláírtunk a Vitality-vel, mostmár bármikor, bárhova szívesen utazunk egy verseny kedvéért. Írjatok, üzenjenetek ahol jólesik, egész nap elérhető vagyok. Ki vagyunk éhezve a versenyekre!”

A verseny-éhség tényleg lejön az üzenetből, ez biztos. Meghívók híján azonban akár be is jöhet a módszer, hogy egy-egy meghívót elküldjön nekik valaki. Ha például megnézzük a StarSeries mostani csapatait, lehet sokuknál erősebb csapat lett volna a Vitality…

De persze nem akarnak mohónak tűnni a franciák sem, NBK gyorsan hozzátette, kvalira is bármikor nyitottak:

Reméljük hamar összejön legalább egy Closed Kvali meghívó, és láthatjuk élesben is a friss francia csapatot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva