Gaming

Ez jobb, mint az igazi! Íme az F1-vb legizgalmasabb pillanatai, magyar versenyzővel a főszerepben


Ez történt a Pro Series első három futamán.

A héten elstartolt a virtuális Forma-1-es világbajnokság, az F1 Esports Series döntője, a Pro Series, ahol egy magyar játékos is ott van a világ legjobb F1 2018 pilótái között – szó szerint, hiszen Bereznay Dániel három versenyt követően az előkelő második helyen áll a pontversenyben!

Nem tudtad élőben követni az eseményeket szerda este, de kíváncsi vagy arra, hogy mi történt a pályán? A szervezők szerencsére összevágtak nekünk egy-egy néhány perces összefoglalót a három versenyről, így újból átélhetitek az izgalmakat. Higgyétek el, érdemes, hiszen a feszültség állandó, miután a legjobbak folyamatosan pár tizedmásodperces távolságból követik egymást!

1. futam

Ahogy a “valódi” világbajnokság, úgy a Pro Series is Ausztráliában kezdett, ahol Dani rögtön megmutatta, hogy miért tartotta magát előzetesen az egyik legfőbb esélyesnek, hiszen egy remek időmérőt követően a második helyről rajtolhatott. Lássuk, mi történt ezután a versenyen:

2. futam

Úgy tűnik, hogy az ausztál első sor csak a kezdet volt, hiszen Kínában már a pole pozíciót is megszerezte Dani, aki tehát az élről vághatott neki a futamnak, miközben fő riválisa, a tavalyi bajnok Brendon Leigh csak az ötödik helyről indult. Az izgalmak tehát már a rajtsorrend alapján is garantáltak voltak:

3. futam

Újabb verseny, újabb pole: nagyon úgy tűnik, hogy egy körön nem sokan tudják felvenni a tempót Danival, hiszen a magyar versenyző Sanghaj után Bakuban is az első helyről rajtolt. A korábban látott Mercedes-dominancia után azonban most egy Toro Rosso is befurakodott az élmezőnybe a dán Rasmussen révén. A három verseny közül egyértelműen ez volt a legizgalmasabb:

Nézőként és szurkolóként is elégedetten állhattunk fel tehát az első versenynapot követően, hiszen hihetetlenül izgalmas futamokat láthattunk, melyeken ráadásul Dani is kiválóan teljesített – ennek is köszönheti, hogy a második helyről várhatja a három hét múlva esedékes folytatást.

F1 Esports Series 2018, döntő, 2. versenynap (október 31.)

  • 4. futam: Paul Ricard, Franciaország
  • 5. futam: Silverstone, Egyesült Királyság
  • 6. futam: Spa-Francorchamps, Belgium

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva