Overwatch

Rágógumik, arany lövedékek és vánszorgó madár: 4 érdekesség a Halloweeni skinek kapcsán


Pompás munkát végzett a Blizzard idén, az fix.

Kedden elstartolt az Overwatch Halloween eseménye, melynek kapcsán kíváncsiak vagyunk arra, hogy melyik skin jön be a legjobban – aki még nem tette, itt tud szavazni:

OW Halloween 2018 skin szavazás: melyik új kinézet lett a legütősebb?

Most 4 érdekességet osztunk meg ezek kapcsán, amik közül természetesen főként a tulajoknak nyilván volt olyan, ami feltűnt, de bízunk benne, hogy nem mindenkinek. Jöjjön hát a lista!

1. Darabjaira hulló Pharah

A támadó legendary skinje tényleg legendásan kidolgozott lett: nem elég, hogy a skinnek nincs feje, de teste sem – olyannyira, hogy halálkor ha szétesik, akkor nem marad hátra semmi, csak a darabokra hullt páncél.

Mate realised Pharah’s armour falls apart when she dies in her Enchanted skin. from Overwatch

2. Arany lövedékek

Ha már Pharah, a másik érdekesség az, hogy a skin rakétái aranyak, ha a fegyverünk is az – ezt korábban csak a Bedouin skin “tudta”.

Pharah’s new skin, Enchanted Armor applies the golden weapon to her barrage! Previously only Bedouin did that! from Overwatch

3. A hűséges madár

Picit csalunk, ugyanis most egy emote jön: Bastion Zombie-jánál a madárkája hűségesen követi és leutánozza a vánszorgó gazdáját. Természetesen lemarad a robot nagy lépteinek következtében, így időnként – kiesve szerepéből – repül pár métert előre, hogy aztán ismét zombi madár módba kapcsoljon.

 

4. Rágógumis Hammond

Wrecking Ball Jack-‘O-Lantern skinje is parádés lett: a csokit vagy csínyt megjárt hős rágógumi golyókat lő ki fegyveréből.

Pumpkin Hammond shoots packs of gum. from Overwatch

Ha ezen kívül is vannak ilyen érdekességek az újdonságok kapcsán, azokat szívesen várjuk kommentbe – egy biztos: alapos munkát végzett ezúttal a Blizzard!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva