PUBG

Shroud és wadu is otthagyták a PUBG-t, közben megjött a Blackout – Indul a lavina?


Marketingfogás vagy a PUBG-nek reszeltek? Reméljük az előbbi....

Ha valaki, akkor shroud és wadu hek azon játékosok közé tartoznak, akik rengeteg vicces, szerethető tartalmat csempésztek a PUBG életébe. Számtalan highlight és vágott videó örökíti meg a munkásságukat. Egy ideig viszont nem valószínű, hogy újra láthatjuk őket játszani, ugyanis pár órája mindketten abbahagyták a PUBG-t.

Shroud már jó ideje szünetelteti a játékot, egyre ritkábban láthattuk PUBG-zni, helyette a Fortnite és a Rainbow Six pörgött, most el is árulta ennek az okát, illetve azt is elmondta, hogy abbahagyja a játékot, amit egyébként nem az első alkalommal hallhatunk a streamertől.

Shroud on why he quit PUBG. from PUBATTLEGROUNDS

“Igen letettem a PUBG-t, unalmas, nem élvezetes, ugyan az a játék ami korábban volt, semmi változás nem történt. Még mindig egy nagyszerű játék, csak kellene valami újítás. […] Amint élvezetes elemeket hoznak be, vissza fogok térni, de egyelőre mindez hiányzik a játékból. Itt van például a Fortnite, ami hétről-hétre új itemeket hoz be”

Ezzel szemben wadu egy idegesítő desync-es meccs után, szomorú zene mellett törölte a játékot.

A TheVR-os srácok pedig minden bizonnyal az újdonság varázsa miatt csaptak le itthon a játékra. Tény és való, jól elszórakoztak benne, de reméljük se az R6-ot, sem a PUBG-t nem hagyják ott emiatt:

Jani és Pisti több órás streamjét itt nézhetitek vissza.

Véletlen lenne?

Ma megjelent a Call of Duty Black Ops 4, amiben a Blackout névre keresztelt battle royale mód is megtalálható. Shroud, Dr. DisRespect, Jani és Pisti, de szinte minden nagyobb streamer ezt nyomja épp. A doc már “AAA Battle Royale” néven közvetít, utalva ezzel is arra, hogy mennyivel kevesebb bug van a Blackoutban. Könnyen lehet, hogy az Activision marketingfogása volt az egész dráma, de az biztos, hogy az elkövetkezendő hetekben fog kiderülni, hogy mi lesz a PUBG táborával.

Mennyien maradnak a játék mellett és mennyien fognak átpártolni a kissé casual COD-hoz?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva